vineri, 26 februarie 2010

Rama si portret


Mai demult urmaream blogul Rama si portret dar la un moment dat nu au mai postat lucruri asa ca am uitat de el. L-am redescoperit zilele trecute si vad ca au pastrat ideea de la inceput. Hainele sunt prezentate frumos pe doua fete dragute iar blogul are o linie simpla. Nu am comandat inca nimic de la ele asa ca nu pot sa va spun care este calitatea hainelor insa par ok din poze. Motto-ul lor este "Inspiraţie şi zâmbet pentru fiecare!" E o placere sa navighez pe blogul lor si o fac zambind.

6 comentarii:

  1. Mulţumim frumos pentru criticile pozitive. A fost minunat să aflăm că ceea ce am făcut, nu e numai ceva din care scoatem câţiva bănuţi, ci este ceva apreciat, şi plăcut de către ceilalţi.
    Vom încerca să nu mai lungim atât de mult timpul şi să postăm mai des.
    Mulţumim pentru aprecieri încă odată şi mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si hainutele fetelor sunt calitative! Eu am comandat anul trecut o rochita neagra, de care sunt multumita intr-adevar! Un blog dragut cu hainute simpatice!!! Mult succes fetelor!! Si, nu in ultimul rand, felicitari dvs. pentru blogul pe care il aveti (diverse-pe-net)!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte ok hainele, si in stare excelenta;
    Am comandat tricoul si il ador :X

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu vroiam tricoul http://dimanche-meilleur.blogspot.com/2010/02/vintage-baby.html dar l-am vazut prea tarziu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu sunt de acord cu voi ..!!! tipa care are hainele e o nesimtita si o mincinoasa...!!! ..mi`am luat`o o geaca..si am rugat`o sa imi zica masurile si bla k sunt mai micutza...si ma mintit ..mi`a dat ..masuri gresite..si ..nah ..incap in geaca si eu si o pers...si cand i`am zis chestia asta ..mi`a zis k o pot returna ...(dar VRAJALAAAA )...si cum am observat k tipa e ok.. am mai vazut chestii dragutze pe akolo pe site..si i`am zis sa imi tr o rochitza si o geaca ...din nou..si ea a trimis coletul si eu ii l`am trimis retura pe asta ...dar mi`a venit inapoi..apoi am avut o prob..si..iam zis k nu pot sa scot coletul dar.. banii pe care ii plateste pe transport si asa ..sa ii tina din suna ce trebuie sa mi`o returneze din ..geaca...iar akm...ma ..ia cu kkturi si ...dinalea k nu mai imi da nici un ban si ...bla bla ...RUSINEEEEEE ..sa iti fie ..bai fat`o..!!! ...rusine k esti o mincinoasa..

    RăspundețiȘtergere
  6. scz : eu NU sunt de acord cu voi !!!!

    RăspundețiȘtergere