vineri, 5 februarie 2010

Nu dati banii pe prostii, luati banane la copii





















Tot ce imi doresc de la blogurile cu haine este sa nu se mai exagereze.Ma refer in principal la preturile exagerate pentru toate vechiturile gasite prin casa sau pentru lucrurile cumparate pe bani putini din magazin.Eu inteleg ca e criza si avem nevoie de bani dar sa nu ne batem joc unii de altii.

Am intrat pe blogul Sifonierul cu surprize si...supriza!!Domnisoara respectiva ne informeaza ca "anul acesta se poarta...plicurile!". Si ce vad acolo?! O gentuta alba, din piele (liar,liar,pants on fire!), super trendy! Pret: 48 lei!!!!!Scumpe dom'le,scump!Dincolo era mai ieftin!
De unde stiu ca dincolo era mai ieftin?!Pai am si o gentuta la fel cumparata asta-vara.Si am dat 20 lei pe ea. Sa nu-mi spuneti ca preturile difera de la un magazin la altul ca stiu asta. Gentutele respective au fost atat de raspandite asta vara incat le-am vazut pe toate culorile in multe magazine. Le-am vazut si cu 15 lei iar cel mai mare pret a fost 25 lei. Si cum suntem inventivi punem o fundita taiata din ceva gasit prin casa si pretul cresteee (ca doar are si ceva handmade, e unic, efortul depus trebuie rasplatit). Daca mai adaugam si taxele postale...Am facut o poza si cu gentuta mea ca sa nu trebuiasca sa ma credeti pe cuvant.

Sifonierul cu surprize mai vinde si "Clame de prins parul Louis Vuitton si elastice foarte sic, Burberry". M-a bufnit rasul cand le-am vazut. Cate de tampite ne crede?! Sau le-a numit asa sub forma de gluma iar eu nu am simtul umorului prea dezvoltat?!Scrie "Kalaifu" (!!!!) pe ele! Ce prostii viseaza fata!

Ca tot am ajuns la Vuitton si Burberry, uitati cate genti vinde Fashion By Cimmon . Ce cumintele stau insirate pe lenjeria no name.


Alta chestie...ce cauta incaltamintea rupta pe blog??Sa va povestesc ca mi-am luat si eu teapa o data cu o pereche de sandale.Am intrebat daca au vreun defect si nuuuu,erau in perfecta stare asa ca le-am comandat.Cand le-am primit... teapa!Erau rupte!Am cerut explicatii si tipa aceea mi-a zis ca de fapt nu erau ale ei si nu stia dar le pot repara usor la un cizmar.Si acum ma enervez cand ma gandesc dar nu am facut scandal atunci pentru ca m-am gandit ca nu mai are rost.V-am zis ca aveam si eu un blog cu haine dar mi-a fost rusine sa le vand acolo asa ca pur si simplu le-am aruncat.
Sa revin la ideea cu care am pornit.Am gasit niste cizmulite cu fluturasi pe blogul Babylonian & Teeny Shop. Descrierea lor este urmatoarea: "Starea produsului : Purtati de 3 ori
Defect : Le-am fortat cand am bagat piciorul in ele si in spate la cizma dreapta,au materialul desfacut pe cusatura cca 1 cm.Banuiesc ca se poate remedia de cineva care se pricepe.Am tot incercat sa fac poze sa se vada dar aparatul nu poate sa redea.Se vede complet in ceata :(
Sunt din material textil cu blanita pe interior.
In poze putin murdare dar vor fi spalate inainte de a le expedia."
Macar ne spune clar care sunt defectele. Le vinde doar cu 20 lei dar mai adaugam taxele postale si cizmarul. Oricum propietara blogului banuieste ca se pot repara,nu e convinsa.Stiti ce banuiesc eu?!Ca cizmele acestea seama cu cele despre care am mai discutat in postarea aceasta : http://diverse-pe-net.blogspot.com/2009/12/taraba-de-12-lei.html . Doar ca in loc de floricele au fluturasi. Va repet:doar banuiesc,nici eu nu sunt sigura. Plus ca pare sincera in prezentarea blogului.


Cam atat pentru azi ca mai am si altceva de facut!Aaaa..uitasem! caut concurenti pentru categoria "Pacaliciul lunii". Poate ma ajutati si voi cu ceva sugestii.


UPDATE 1: Am primit mail de la proprietara blogului Babylonian & Teeny Shop

Sustine ca "Le-am luat de pe alt blog,noi ,cu 45 lei.Le-am purtat fix de 3 ori..." Eu o cred tocmai pentru ca am vazut modelul acesta de cizme cu fluturasi la pretul de 45 lei si pe Taraba vesela. Deci,intr-un fel sau altul o putem considera ca face parte din categoria "pacalitelor".Mai sunt si cazuri in care unele fete posteaza lucruri primite fara sa stie de unde au fost luate si cat au costat.

UPDATE 2: Mailul primit de la proprietara blogului Sifonierul cu surprize

"Dreptul la replica

"Stimata" Lullu,
Am citit observatiile postate de tine pe blogul tau si iti multumesc pentru ca mi-a crescut numarul de vizitatori si am primit si cateva comenzi cu ocazia aceasta.
Tin sa te informez ca geaca de care spui ca as fi luat-o cu 12 lei din vreun magazin gen talcioc, e cumparata de la o persoana care aduce diverse lucruri (de imbracaminte sau nu), din Ungaria. Sora mea a cumparat-o cu pretul afisat pe blogul meu, adica 38 RON, apoi nu i-a mai placut si am pus-o in vanzare. Daca te uiti mai bine, nu e acelasi model (si, banuiesc, nici acelasi material) cu geaca a carei foto ai pus-o, spre .... exemplificare.
Cu gentuta alba, nu ai dreptate. Si ea are povestea ei. Am castigat-o la o licitatie pe okazii, dar cand am primit-o nu mi-a placut ca e prea mica. Vanzatoarea, desi o rugasem sa o masoare inainte, nu a facut-o cum trebuie si asa am intrat in posesia ei. Am plasat-o pe blog initial la 48 RON, apoi am vandut-o la 45 RON, pretul de achizitie. Deci nu sunt vreo escroaca de doi bani, care incearca sa insele oamenii, cum scrii.
Uite linkul aici: http://www.okazii.ro/catalog/35122461/gentuta-plic-cu-fundita.html. Si funtita nu a fost "taiata din ceva gasit prin casa", asa am cumparat-o.
La elasticele de par recunosc, am facut o greseala, trebuia sa scriu gen/stil Burberry si Louis Vuitton, pe care am remediat-o.
Te rog altadata sa te informezi ce si cum, inainte de a arunca cu venin si rautati si de a critica. La fel, pozele sunt sub incidenta dreptului de autor, altadata, daca mai ai nevoie de poze de pe blogul meu, sau al altcuiva, intai cere acordul autorului.
Pe de alta parte, iti inteleg pornirile: sunt multi oameni ca tine, pe lumea asta care, daca nu pot sa construiasca, macar incearca sa distruga si sa distruga ceea ce altii creeaza.
A.B.

http://www.sifonierulcusurprize.blogspot.com "

16 comentarii:

  1. Te rog sa "admiri" balerinii de aici:

    http://haineaccesoriisifardurideosebite.blogspot.com/2010/01/balerini-jt-albi-used.html

    I-am zis intr-un comentariu sa-i duca frumusel la ghena de gunoi, dar l-a sters duduia :D

    Cine ar da 20 de lei pe niste pantofi buni de aruncat??? C'mon!

    RăspundețiȘtergere
  2. Tipa mai are si niste ghetute pe blog la fel de praf.Daca nu se indura sa le arunce macar sa le dea de pomana unui cersetor.

    Roxx.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bunaaa ... numele meu este Anda si citesc de mult timp blogul tau .. chiar imi place si m-ai ajutat enorm cu blogurile adevarate si cele fake.

    Am citit postarea ta in legatura cu Tabara Vesela .. cred k la 2 zile dupa ce cumparasem niste cizme de la propietara .. Si chiar ramasem descumpanita sa nu imi trimita niste prostii...
    Intr-adevar m-am uitat mai atenta pe blog si aveti dreptate in legatura cu unele haine care se gasesc si la Mini Prix cu preturi mult mai mici ... Dar cizmele erau superbe ..imi pare rau,dar vad k a sters postul de pe blog .. Deci in ceea ce ma priveste a fost cinstita si de treaba in legatura cu comanda mea.Eu am luat niste cizme din piele intoarsa peste genunchi la 120 mil ... si sunt ff multumita ..

    Anul trecut am avut o experienta neplacuta legata de comenzile pe net.Am luat de pe okazii un rucsac Adidas si am primit o pereche de blugi vechi .. si bineinteles k nu am putut contacta "acel personaj" .. dupa mine a mai patit cineva tot la fel cu un hanorac nike din cate imi amintesc.

    Aaa ...si stii ce moda e acum pe bloguri ?? Sa cumperi reviste cu diverse accesorii gen genti, cosmetice, plicuri, portofele si sa le vinzi pe net tripland pretul ?? ... Dak o sa mai gasesc linkurile o sa iti scriu.

    Ink o data multumesc pt postarile tale .. Dak nu citeam pe blog probabil faceam greseala sa cumpar haine de pe blogul Crazy Store Fashion sau ceva asemanator ..

    Multumesc ink o data!

    Anda - Constanta

    RăspundețiȘtergere
  4. hey.eu sunt anda cu blogul http://juicy-glam-stuff.blogspot.com si as avea ceva de zis .
    doamna de la babylonian & teeny shop este o super femeie care nu umbla cu prostii din astea.fie ca ma credeti sau nu,eu chiar cred ca nu stia valoarea lor cand lea cumparat si postat pe blog.are mult bun simt,produse de calitate la preturi FOARTE MICI si v-o recomand din tot sufletul!

    RăspundețiȘtergere
  5. tot eu,juicy
    draga lullu sau cum te-o chema,
    eu sunt o fire tareee meditativa de fel.am citit toate postarile tale de pe blog si sincer,nu mi se pare normal ce faci.am inteles,nu ti`a convenit ce ai primit,am inteles,ai luat tepe,dar asta nu`ti da niciun drept sa judeci si sa critici in stanga si in dreapta tot ce vrei tu.nu ai niciun drept sa iei pozele de pe bloguri si sa comentezi tot ce iti iese in cale.nu am nimic cu tine,nici nu vreau sa am,dar cat de mult te injosesti comentand ca fata model de pe nu stiu care blog are sunci.fata aia arata bine asa cum este ea,poate chiar mai bine decat altele.dar nu este treaba ta.esti tu echilibrul universului si nu stiu eu?
    am mai citit blogul tau,e ok sa publici ce vrei si cum vrei despre toate cele care umbla cu prostii,tepe,sunt neserioase.dar atat.faptul ca te ascunzi sub un blog anonim si comentezi niste chestii care nu te privesc nu mi se pare ok deloc.pana acum mia placut blogul tau,ma uitam mai citeam de la cine sa cumpar,de la cine sa nu cumpar,dar asta este rautate (ma refer strict la domnisoara a carei silueta o comentezi)

    RăspundețiȘtergere
  6. Esti nesimtita Lullu mama draga... Te crezi cumva prea sus incat sa ii judeci tu pe altii sau cum ca nu pricep... Vrei sa lasi impresia ca esti tu aia desteapta dar de fapt esti proasta de bubui nebuno ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Draga Juicy,

    Eu, personal, prefer un manechin de plastic, pentru ca ma intereseaza hainele, nu silueta proprietarei. Nu e vorba neaparat de kilograme in plus sau in minus, ci de expunerea pielii (sini, burta) pe un blog unde importante sint hainele. Nu cred ca e nimeni frustrat...

    Nu poti afirma ca ipostaza in care sint prezentate niste haine destinate vinzarii "nu intereseaza" pe cineva care face review-uri la bloguri. Eu am intilnit mai demult un site in care "modelul" poza numai in chilotei cind prezenta un top, de pilda. Si nu era o priveliste placuta: duduia uitase sa se epileze inghinal.

    N-am vrut sa fiu scirboasa, doar sa insist asupra faptului ca pe un blog destinat comercializarii hainelor nu este nevoie de piele la vedere...

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna,

    Intamplarea face sa le stiu pe toate trei doamnele/domnisoare (de fapt,sunt chiar niste DOAMNE).
    Draguta doamna de la "babylonian & teeny shop " n-ar pacali pe nimeni in ruptul capului!Din contra,ea a fost cea pacalita si a refuzat sa-i faca public numele impricinatei.Eu am avut si am in continuare o relatie excelenta cu ea!

    Iar doamna de la "sifonierul cu surprize" foloseste toti banutii obtinuti pe blog pt a ajuta niste familii nevoiase.Stiu asta sigur...Este o doamna extraordinara!Poate ca si ea a patit ,ca multe altele:sa cumpere de pe alt blog si...restul e istorie...

    Iar domnisoara de la "Vreau fashion" este de un bun -simt rar intalnit!
    Greseli facem toti.Insa este o diferenta intre cele neintentionate si cele facute cu buna stiinta,in scopuri ce n-are rost sa le insir eu aici.
    Cam atat,numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  9. Stau si ma tot gandesc pana unde ii poate duce nesimtirea pe unii oameni.Am ramas cam socata in seara asta cand ma uitam pe doua bloguri si descopar un adaos de 500%:O
    Este vb de acest produs
    :http://cabaretcloset.blogspot.com/2009/11/top-next-20-lei.html
    si de acesta:
    http://dino-nino2009.blogspot.com/2010/02/top-next-50-lei.html
    Pff..pai chiar in halul asta???de la 10 la 50?mai da-o-ncolo de treaba ca e prea de tot.Macar de lua ceva de pe okazii sau mai stiu eu de unde..dar chiar asa??Sa cumpere de la un blog cunoscut,si sa faca asa adaos.E chiar culmea.M-am socat atat de tare incat nu m-am putut abtine sa nu comentez aici.Si sunt convinsa ca vb de acelasi produs deoarece pe Cabaret Closet apare ca expediat iar aici produs nou postat.
    Va las sa trageti voi concluziile...

    RăspundețiȘtergere
  10. cum poate fi propriatara blogului taraba vesele o femeie cu bun simt?! uitati rochia jennifer de 75 lei (nu stiu de ce dar nu pot sa dau paste la link) pe care o vinde pe blog o am si eu, exact aceeasi, e f draguta dar m-a costat 40 de lei de la miniprix iar masura pe care o vinde ea a mai stat in magazin mult timp, stiu pt k am mai dta peste ea

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu nu inteleg cum proprietara blogului Taraba vesela mai are tupeul sa continue sa vanda?!Nu are rusine deloc.

    Roxx.

    RăspundețiȘtergere
  12. Lullu, data viitoare poti face capturi de ecran in loc de preluarea imaginii in sine.Screenshoturile nu intra sub incidenta drepturilor de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim.. concluzia este ca.. te cam grabesti sa arunci cu noroi in cineva care nu merita adica in mine.. avand in vedere faptul ca am un bebe in brate mai tot timpul risc sa gresesc .. ca tot omul Daca vedeai mai multe postari in genul acesta mai spuneam dar asa . nu cred ca are rost sa comentezi ! A fost o simpla greseala si recunosc am avut de postat mai multe hainute si m-am incurcat in preturi doar nu eram atit de idioata incat sa postez un top luat cu 10 lei si sa-l bag cu 50 stiind ca este un blog cunoscut ..!

    RăspundețiȘtergere
  14. sunt convinsa ca a cumpara din Romania online este in proportie de 70% un risc. aici creste pe zi ce trece acest procent.

    RăspundețiȘtergere
  15. Intr-adevar multe surprize sunt pe net.

    RăspundețiȘtergere
  16. Are niste preturi exagerat de mari la ce prostioare vinde acolo. Sa fim seriosi, la preturile alea nujustificat de mari, ma duc si cumpar de la magazin. Vad o trusa cu pensule la un pret astronomic, musamaua aia nu face mai mult de 2 lei iar pensulele le-am luat tot de pe net la 15 ron.
    CristinaR

    RăspundețiȘtergere