vineri, 5 februarie 2010

A naiba coincidenta!









Azi am fost sa ridic un colet de la posta si la intoarcere am trecut pe langa magazinul cu pret unic 12 lei. Am intrat sa vad ce mai e pe acolo si sa vedeti coincidenta!Am facut poze cu telefonul ca de obicei sa vi le arat.

Am scris de dimineata despre gentuta alba si despre Sifonierul cu surprize neplacute. Nu m-am inselat asupra blogului pentru ca la "12 lei" era si o geaca pe care o gasiti si pe blogul acela.Proprietara incearca sa ne convinga ca ar merge pentru discoteca. Ce gluma buna! Poate pentru discoteca din sat!

Totusi mi-am cumparat si eu o centura de acolo pentru ca mi-a placut catarama. Cum vi se pare? Poate maine o gasesc pe vreun blog... vintage eventual.

13 comentarii:

  1. vai ce rea esti :) cum sa pui poza cu gentutele alea albe care sunt unicat si vintage pe alte site-uri :)))) si eu mi am luat una din piata cu 12 lei ca mi a placut foarte mult si pe site-uri am gasit cu 40-40 ron, ce sa zic si haine luate de la mini prix si puse cu preturi de 3 ori mai mari, asta-i omu, e criza =))))) te am pupat si shoping placut

    RăspundețiȘtergere
  2. mereu ma amuz cand iti citesc descoperirile :)) keep doing that ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. Inainte sa va " amuzati " prea tare,priviti ce am gasit:
    http://www.okazii.ro/catalog/35122461/gentuta-plic-cu-fundita.html

    Daca va uitati la ultimul ofertant,este doamna de la "Sifonierul cu surprize".
    Exact cum scriam aseara,la cealalta postare: fetele astea sigur au fost pacalite de niste...spuneti-le voi cum vreti!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte tari articolele tale. Eu m-am multumit doar sa constat provenienta multor " articole vintage" din acest tip de magazine si sa zambesc amuzata...Dar imi place ca pui punctul pe i....

    RăspundețiȘtergere
  5. uite-te si la asta:
    http://fashionnews-mirela.blogspot.com/2010/02/pantofiori-perforati-superbi.html.
    Si aia sunt la magazine cu 12 lei.stiu eu ca si-a luat si mama.

    RăspundețiȘtergere
  6. imi place mult blogul tau:)ador centura, iubesc fluturii, din pacate m am uitat si eu de una la magazinele cu12lei dar n am gasit:(daca te plictisesti de ea si vrei s o vinzi anunta ma:P

    RăspundețiȘtergere
  7. Inca o rochita de la 12 lei si domnisoara o vinde cu 50 lei!

    http://blondiesshop.blogspot.com/2010/02/rochie-neagra.html

    La fel si geanta aceasta :http://blondiesshop.blogspot.com/2010/02/geanta-plic-neagra.html si pe blog costa 30 lei!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai dreptate, si mie mi s-a intamplat sa primesc la schimb o bluza de la magazinele astea (apoi am descoperit) si cu semne vizibile de purtare. Am avut totusi noroc ca fata a acceptat sa-mi returneze schimbul.

    Superba centura si f ieftina!

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi pare rau sa vad ca este atata valva intre fete, dar deh, e ca intre fete. Sunt eleva si nu am timp sa umblu prin magazine sa iau haine si sa le vand la preturi mai mari. Intaietatea mea este invatatul, dar stiind fiecare ce alocatie are un elev, m-am gandit ca este o solutie buna de a-mi face curat prin sifonier si a pune spre vanzare tot ce am gasit nepurtat sau nou.

    Acea rochita am primit-o cadou de ziua acum 2 ani (nu stiu daca existau magazine de genul asta atunci) si nu am purtat-o niciodata. N-am stiut de existenta ei intr-un astfel de magazin.

    Acel plic, la fel. Il am de foarte mult timp (cel putin 5 ani- a fost al mamei mele). Nici pe atunci nu cred ca erau magazine de acest fel.

    Imi cer scuze, dar nu vreau sa isc vreo cearta, dar daca tot doriti sa faceti comentarii, nu le mai faceti anonim.

    Daca voi stiti de existenta acestor produse in astfel de magazine, le dau la acelasi pret. :)

    O zi buna si succes la vanzari.

    Blondie.

    RăspundețiȘtergere
  10. http://ladvi-land.blogspot.com/2010/02/cizme-de-cauciuc-cu-aplicatii.html Cizmele astea costa 54 lei la Decathlon. Fara aplicatii. Aplicatiile alea, adica nasturii costa maxim 10 Lei.plus superglue-ul - 15 lei sa zicem. ceea ce inseamna 70. de la 70 pana la 130...sunt o gramada de bani. si sunt sigura ca o sa comande multa lume cizmele alea....

    RăspundețiȘtergere
  11. @Blondie - Spui ca esti eleva si prioritatea ta este invatatul. Eu vad ca pierzi timpul pe net cu pantofi. Din alocatie ii cumperi?

    Roxx.

    RăspundețiȘtergere
  12. http://4shopaholics.blogspot.com/2010/02/gentutza.html

    RăspundețiȘtergere
  13. Aceasta blondie e de groaza...mi-a vandut pantofi de la magazinul chinezesc la 90 lei si ea i-a luat cu 30...i-am gasit dupa ceva timp. rusine

    RăspundețiȘtergere