joi, 4 februarie 2010

La Maison Vintage


Am dat in seara aceasta peste blogul La Maison Vintage. Nu stiu exact ce mi-a atras atentia la el. Si un necunoscator cum sunt eu isi da seama ca nu e mare lucru vintage acolo. Nu inteleg de ce atatea fete care isi fac un blog pentru a vinde niste haine simt nevoia sa aiba cuvantul "vintage" in titlul blogului.Asta nu am inteles niciodata. E o moda?Sau au gresita impresie ca vor "pacali" pe cineva cu asta si vor avea mai multi clienti? Nu pot sa-mi dau seama la ce se gandesc cand isi numesc blogul "vintage...something".

Sa revin totusi... Trecand peste numele neinspirat al blogului mi-a placut cate ceva de acolo.Si pozele sunt foarte bine facute iar hainele arata foarte bine pe modelul respectiv. Blogul acesta este facut simplu, cu o prezentare la obiect, fara alte briz-briz-uri iar cand il accesezi toata atentia se indreapta spre hainele respective.O prezentare ca aceasta te indeamna sa cumperi. Astept sa mai puna lucruri pe blog. Chiar sunt curioasa daca mai aduce ceva pentru ca si preturile sunt mai mult decat accesibile.
Inca un lucru pe care nu-l inteleg este de ce toti isi ridica o fusta lunga pana la subrat,isi prind o curea in talie si zic ca e rochita.Mie nu-mi place si nici nu ma voi plimba vreodata asa pe strada(poate mi-o trage cineva de pe sani ca tot mi-am adus aminte de un filmulet de pe net). In sfarsit,trecem peste detalii...Per total blogul acesta imi place si chiar il voi urmari cu interes.Poate va conving si pe voi.

Un comentariu:

  1. E interesant blogul dar daca te uiti cu atentie sunt lucruri care se purtau acum 10 ani.In nici un caz nu sunt vintage.Dar pozele sunt foarte bine facute si cred ca asta face totul la acest tip de vanzare.

    RăspundețiȘtergere