joi, 3 decembrie 2009

Taraba de 12 lei











Scriam cu foarte putin timp in urma despre magazinele cu pret unic si despre fetele care cumpara de acolo iar apoi posteaza pe blog...Se pare ca trebuie sa revin asupra subiectului.

Azi am fost pana la piata iar acolo este si un magazin de genul acesta.Am intrat sa vad ce se mai poarta sezonul acesta pe bloguri :)) Si in puzderia de haine de tot felul ce credeti ca imi este dat sa vad?Intr-un colt al magazinului zacea o pereche de cizmulite.Le-am facut o poza cu telefonul ca altceva nu aveam la indemana si vroiam neaparat sa va arat si voua.Am facut o poza si magazinului in care am intrat.

Hmmm...nu va par cunoscute??Nu cumva le gasiti si pe o taraba online?? Taraba vesela va spune ceva?O gramada de haine de pe blogul respectiv sunt cumparate dintr-un astfel de magazin.Cred ca propietara blogului ori lucreaza acolo ori are mult timp liber sa umble prin astfel de magazine.Colantii,dresurile,puloverele,rochitele din tricot sunt cumparate de acolo!Dar nu inteleg cum stabileste pretul pentru ele.

Ma enerveaza la culme cand vad cate un pacalici de genul acesta.Stiu ca pe multe bloguri gasesti astfel de haine dar m-a uimit in mod special Taraba vesela pentru ca majoritatea hainelor sunt luate din magazinele cu pret unic.Azi inaugurez si o rubrica noua "Pacaliciul lunii".

Aaaa...si inca ceva care nu-mi place deloc!Si acesta este unul din blogurile care are melodii enervante cand il deschizi.Azi am intrat pe blogul respectiv si dintr-o data au inceput sa urle Blaxy Girls in boxele mele atat de tare incat nu stiam cum sa fac sa le opresc mai repede.

Concluzia:Nu merita nici un leu.

20 de comentarii:

  1. Vaaaai!! As vrea sa vada toate fetele care, ca si mine, urmaresc blogurile de "vintage" acest pot! Dupa ce ca trebuie sa triem dintr-o gramada de prostii care numai vintage nu sunt...poate iti mai face cu ochiu si un produs de felul acesta...si ce pacaleala ar fi fost daca l-as fi cumparat!!! Ar fi fost ceva ce nu mi-as fi putut ierta...
    MULTUMESC!!!!
    Repet: as vrea sa vada asta toata lumea si nu stiu cum sa fac...
    Monica, Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  2. la taraba vesela ce nu e de la 12 lei e din miniprix si tot la pret urias

    RăspundețiȘtergere
  3. In primul rand Taraba vesela nu e un site cu specific vintage, nu aveti de ce va plange anonimelor. In al doilea rand am intrat si eu la 12 lei si nu am gasit produse Bershka, Stradivarius, M&S, etc.
    Nu cumva autoarea acestui articol se regaseste pe lista neagra de pe Taraba vesela?
    Eu am luat produse de pe Taraba vesela si chiar au fost toate in regula si nimic de 12 lei cum pretindeti.
    Flori

    RăspundețiȘtergere
  4. in primul rand, nu sunt anonima decat la profil (deh...nu am blog...ce pacat!!!) dar m-am semnat!
    ...si mai cred si ca "anonimul" numarul 2 a avut dreptate: ce nu e de la chinezarii, e de la mini prix. nu de alta, dar pe la mini prix mai umblu si eu si recunosc produsele.
    oricum, nu e ok ce face ea acolo, dar daca tu esti "clienta" multumita, atunci cumpara incontinuare si imbogateste-o pe escroaca! nu se supara nimeni. dar imi pare bine ca articolul asta a aparut, poate restul fetelor nu vor fi atat de doritoare sa arunce cu bani aiurea, cand pot sa-si ia chinezarii si singure :P in plus, mai platesc si posta. iar duduia s-a asigurat sa mentioneze ca nici in ruptul capului "produsele nu se returneaza" (adica in caz ca te prinzi ca sunt inferioare calitativ, sau au defecte (cum au cele de firma de la Mini Prix de oicei)
    o zi frumoasa si vesela ca si taraba!
    Monica, Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  5. Ghetute la Taraba vesela

    http://tarabavesela.blogspot.com/2009/10/ghetute-evergreens-130-lei.html

    si...miniprix

    http://www.miniprix.ro/produs/1173/

    Lasa-ne ..lasa-neeeee

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.miniprix.ro/produs/1393/

    http://tarabavesela.blogspot.com/2009/11/cizme-blackston-piele-150-lei.html

    RăspundețiȘtergere
  7. inca un site care vinde o rochita de pe miniprix care costa 9 lei la pretul de 65 lei. si mai foloseste si poza de pe site-ul miniprix.

    www.acaju-vogueboutique.blogspot.com/2009/12/rochie-glam-de-revelion.html

    RăspundețiȘtergere
  8. http://celestinarosa.blogspot.com/

    si pe blogul asta cizmele ultimele 3 postari sunt din miniprix unde preturile sunt cuprinse intre 49-69 lei.. pana la 155 lei..diferentaaa

    RăspundețiȘtergere
  9. hmm..de postat hai ca munceste si le posteaza? dar oare le cumpara cineva? ca se vede cu ochiul iber ca sunt exagerate preturile, iar marfa nu e calitativa......

    RăspundețiȘtergere
  10. @Theo, cu proprietara Acaju-vogueboutique am vorbit eu, nu are absolut nicio vina - rochita o primise cadou - si oricum cred ca e clar ca cineva care are un singur articol de acest gen pe blog nu o face nici intentionat, nici sisematic.

    RăspundețiȘtergere
  11. Tipa de la taraba chiar credea ca nimeni nu intra pe site-ul Miniprix??Rusinicaaa!

    http://tarabavesela.blogspot.com/2009/12/bolero-din-satin-gros-60-lei.html

    Iar la Miniprix acelasi bolero costa 24 lei

    http://www.miniprix.ro/produs/2498/

    RăspundețiȘtergere
  12. Ba cred ca stie,dar nu o interseaza,sigur stie si de blogul asta, am vazut ca cizmele alea la 12 lei au disparut subit de pe blogul ei, si alea care era luate din miniprix si la care ea adaugase vreo 70 lei partea ei..Pacaleste probabil fetele din provincie.

    RăspundețiȘtergere
  13. http://tarabavesela.blogspot.com/2009/12/rochie-din-satin-jennyfer-75-lei.html

    Rochia costa 75 lei pe Taraba vesela si 24 lei la Miniprix.

    WTF?

    http://www.miniprix.ro/produs/2736/

    Mirela.

    RăspundețiȘtergere
  14. @yourvintagewardrobe: Atunci imi cer scuze.

    RăspundețiȘtergere
  15. @Wickie Tickie:Si cum erau hainutele?Ai fost multumita de ce ai primit?

    RăspundețiȘtergere
  16. http://darkvintage.blogspot.com/2010/01/bloguri-proasteevitati-tepele.html

    RăspundețiȘtergere
  17. Multe lucruri de la 12lei si pe blogul "Lada cu zestre".Eu mi-am luat cu o zi inainte o rochita cu 12 lei pe care am vazut-o la 45lei!!!!!Si chiar a vandut-o!ma mir ca nu a pus inca nimeni in discutie acest blog.A vandut cu acelasi pret la un moment dat o alta rochita care , e drept in bazarul Europa era in acel moment 7 lei.Imposibil sa fi intrat intr-un magazin 12lei sa nu o fi vazut!

    RăspundețiȘtergere
  18. Bine ca mai exista si site-uri d-astea unde poti sa citesti despre 1 blog sau altu!!! Doar voiam sa-i trasmit monicai din bucuresti ca se insala atunci cand zice ca toate produsele de la miniprix au defecte: am eu niste pantaloni office de la zara care m-au costat doar 36 lei (in loc d cine stie cate sute de lei) si sunt in stare perfecta si nu numai dar asta era cel mai relevant exemplu. Mersi inca o data pt articol.
    Iulia, Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  19. eu am cumparat multe produse de la ei(miniprix.ro)....dar majoritatea au defecte......sincer va spun

    RăspundețiȘtergere
  20. Vaaaaai!!! Mi-e rau !!! Nu degeaba i se spune "Taraba vesela"! Eu mi-am luat geaca de la Bershka,pe gri,cu 49 ron din MiniPrix!La ea e 95 ron...hahahahaha... Deci,incredibil!!! Pana si in Bershka geaca respectiva e mai ieftina la reducere! :)))))
    Sa fie sanatoasa si vesela,ca desteapta...E... ca o taraba :))) Va poop fetili!
    Oana

    RăspundețiȘtergere