marți, 13 octombrie 2009

The Fashion Showroom










De pe blogul The Fashion Showroom am comandat de 3 ori in ultimul an si de fiecare data am fost incantata de ce am primit.Prima comanda am facut-o de pe blogul pe care l-a avut initial propietara iar apoi si-a facut altul care a pastrat aceleasi tendinte,renuntand se pare la imbracamintea de pe blog.Am comandat incaltaminte asa ca legat de genti nu pot sa-mi dau cu parerea prea mult dar presupun ca au aceeasi calitate.Pe acest blog gasiti incaltaminte numai din piele iar preturile nu sunt negociabile si nu au taxe postale incluse.Dar merita fiecare ban.Chiar si dupa multe purtari incaltamintea pe care mi-am comandat-o de aici arata impecabil.Am primit repede comenzile deci propietara blogului este prompta cu expedierea coletelor . Sunt periodic postari noi cu pantofi,cizme,botine si genti.Nu toate produsele sunt pe placul meu dar am gasit de fiecare data ceva care sa mi se potriveasca.Din cate observ din pozele dansei lucrurile sunt dintr-un magazin care comercializeaza produse din piele asa ca sunt modele diverse care acopera o paleta variata de gusturi.Background-ul blogului nu imi place,mi se pare incarcat dar in rest blogul are nota 10 cu coronita pentru ca este singurul blog pe care l-am descoperit pana acum care se apropie cel mai mult de conceptul de magazin online si are produse de calitate.

2 comentarii:

  1. Sunt perfect de acord cu tine, marfa de foarte buna calitate si o proprietara de o amabilitate cum n-am mai intalnit.

    RăspundețiȘtergere
  2. produsele de pe acet blog sunt bbUP shoes, si e de fapt un lant de magazine aici in cluj napoca(nu stiu daca magazinul e '' prezent'' in toata tara). Preturile din magazine sunt cam cu 30 de lei mai mici insa, decat pe acest blog!

    RăspundețiȘtergere