miercuri, 10 noiembrie 2010

I'm a star // I'm so hot // I'm the pitzi from the club...




Ok, umerase pentru chiloti??!! Ma scuzati, vroiam sa zic "umerashe" ! Cine ar cumpara umerashe pentru chiloti de pe un blog? Si cand ma gandesc ca eu le aruncam cand as fi putut scoate un ban in plus pe ele ! Le gasiti pe " I love to shop" daca sunteti interesate de oferta! Intre timp au fost scoase de pe blog dar am surprins momentul deja!

Si care-i faza cu "New pictures with me just for you !" ? Ar trebui sa ne incante retina ? Domnisoara probabil crede ca are multe fane infocate sau "dusmance" invidioase (asa ca mine, desigur)! Apreciez totusi gainile si poza de la nunta. Oare ce o bosumflase asa?

In rest, nu mi se pare ca blogul ofera ceva deosebit (incaltamintea nu este vanduta de dansa).

Aaaa, era sa uit de minunatul costum de baie ! Domnisoara nu a aflat inca faptul ca nu e igienic sa schimbi lenjeria cu alta persoana! Cred ca va dati seama ca acel chilotel tanga a frecat funduletul dansei. Ar fi scarbos ca acum sa-l poarte altcineva, indiferent cat de spalat a fost chilotelul ! Bleah! Cah!

Dedicatie speciala: The Pitzi song

Pupici!!!

24 de comentarii:

  1. Gainile sunt chiar misto! Traim in era bio :) Serios mie chiar imi place poza.

    RăspundețiȘtergere
  2. M-am uitat si eu din curiozitate pe blogul fetei mentionate in acest post. Nu mi se pare nimic anormal la pozele de pe blogul ei, din contra! Este o fata frumoasa, cu un fizic armonios si este departe de a fi pitzi. Uitati-va la pitzi adevarate! Le veti vedea strident machiate, cu implanturi, pozand foarte vulgar, cu rujuri mereu roz si mii de fundite sau alte accesorii roz. Fata aceasta nu are nimic vulgar in ea sau poate ca este deranjanta tocmai naturaletea ei si felul in care arata? Nu vad ce o face sa i se atribuie aceasta caracterizare! Faptul ca are o rochie scurta? Faptul ca poarta niste tocuri inalte? Hello, treziti-va! Fata comercializeaza aceste lucruri si este in interesul ei sa le posteze in fotografii cat mai atragatoare si daca mai are si cu ce se lauda, de ce nu? Am impresia ca posesoarea acestui blog este imvidioasa pe persoanele care au ce arata pentru ca am mai citit astfel de posturi malitioase la adresa altor persoane care aratau chiar bine sau atacand persoane decat ca asa vreau eu, sa par mai smechera decat altii... Iti garantez ca oricine isi propune si are putina rautate in el poate sa construiasca un astfel de blog, ironizand in stanga si in dreapta, fara niciun temei real! Nu cred nici faptul ca fata si-ar vinde un costum de baie... purtat, asa cum insuezi... sau scria asta la postarea facuta de ea? In fine... haideti sa fim mai realisti si sa ironizam lucruri reale si murdare din jurul nostru, si nu decat de amorul artei sau dintr-o invidie mult prea mare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai pus punctul pe ''i'' . Ramona, blogurile cu vanzari sunt bloguri cu vanzari, nu hi5. Nu e comercial ce face fata, oricat de bine ar arata. Crezi ca pe o fata o intereseaza cat de bine arata alta fata, cand vrea sa cumpere ceva? important e produsul, nu ne intereseaza sani, buci, si chilotei, ca suntem femei toate, si toate avem:) am intrat pe blog si am vazut si o forfecuta de unghii la 5 lei. deci, scuza-ma ramona, dar esti cumva ea??? e penibil blogul, o fata care vrea sa scoata niste bani fara sa munceasca deloc. Poze airea, gaini, craci, umerase? gizas

    RăspundețiȘtergere
  4. Te asigur, Anca, ca nu sunt eu posesoarea blogului respectiv. Mi-am spus decat parerea! Iar cand am spus ca fata arata bine si ca, personal, mi se pare normal sa pozezi intr=o postura mai atragatoare... gen rochia aceea scurta + tocuri, am zis-o constient de ceea ce spun si aici ma vad nevoita sa te contrazic din nou pentru faptul ca presupun ca ea a ales sa pozeze astfel nu ca vezi Doamne o alta fata ar putea fi interesata de cum arata ea, ci pentru faptul ca multe persoane aleg lucrurile pe care vor sa si le cumpere strict prin prisma faptului ca le place cum arata atunci cand le vad prezentate pe o persoana. Sunt enorm de multe persoane care fac acest lucru si care nu tin cont sau nu se gandesc la cum le-ar veni lor acel produs, ci li se pare ca arata bine cand il vad prezentat pe un manechin sau, in acest caz, pe posesoarea blogului despre care vorbim. Poate ca despre asta este pana la urma vorba si ideea... chiar si magazinele incearca sa isi faca hainele sa para cat mai atractive, ca sa atraga cumparatorul. Nu cred ca nu ti s-a intamplat niciodata sa nu te atraga in magazin un anume produs, pentru faptul ca era prezentat intr-un mod atragator, si cand l-ai probat sa nu cada bine pe tine! Eu una am experimentat asta! Iar tocmai in asta consta avantajul unui posesor de blog, ca produsele, odata vandute, nu se mai returneaza, iar facandu-le atractive, le poti vinde mai usor. De cate ori oare nu am vazut lucruri prezentate frumos, extrem de atragator, si care lasau de dorit ca si textura, stare etc. sau si reversul medaliei, haine frumoase si bune calitativ, dar fara o prezentare foarte atragatoare... Deci, nu mi se pare relevanta remarcat ta... sorry! Nu am stat sa caut gainile din poze, pe care le mentionezi tu, dar acum nimeni nu e perfect, cu totii facem si erori, dar nu mi se pare ceva asa grav, totusi. Iar in ceea ce priveste faptul ca toate suntem femei (adica o anume parte a populatiei) si, deci, conform spuselor tale, avem ce arata, si aici am ceva de mentionat: desigur ca toate avem ceva de aratat, dar asta nu inseamna ca si toate avem de aratat ceva frumos sau armonios. Cam asa stau lucrurile din punctul meu de vedere, iar intrucat consider ca am dreptul la o parere personala, chiar daca aceasta nu este conforma cu cea exprimata de tine, mi-o voi sustine si nu vad de ce acest detaliu, faptul ca esti contrazisa, te poate face sa sari la concluzii eronate si poate cel mai la indemana pentru tine, si anume faptul ca eu as fi posesoarea blogului cu pricina.

    RăspundețiȘtergere
  5. Deci cu atat mai mult, cu cat nu se pot returna, nu conteaza cum arata posesoarea de blog (oricare ar fi ea). In ceea ce o priveste pe Lullu (posesoarea acesui blog), desi nu o cunosc, nu cred deloc ca invidiaza pe cineva ca arata prea bine. Dovada o fac postarile ei mai vechi in care lauda si alte fete ca arata bine dar care si fac poze reusite sau chiar artistice (vezi haineaccesibile), pentru ca de fapt, aici e ideea...si asta e scopul. Si pana la urma e blogul ei si scrie ce vrea iar cui nu-i place, nu citeste.
    Insa gainile sunt simpatice rau! LOL

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, normal, poate sa scrie orice vrea, intrucat este blogul ei, dar nu stiu daca are si dreptul de a fura fotografiile de pe blogurile pe care le da drept exemplu, fara acceptul posesoarei. Asta chiar nu cred ca are dreptul sa faca, dar... ce mai conteaza? In Romania, oricum este posibil orice, asa ca aici nu se stie de existenta permisiunii de a cere voie unei persoane sa ii furi pozele de pe blog. Iar in ceea ce priveste nominalizarea pozitiva a lui Lullu, nu este, se pare, numai parerea mea (uitandu-ma la comenturile de la acel post) ca posesoarea promoveaza acest blog, avand alte interese mascate... poate o amicitie cu fetele sau cine stie ce alta legatura intre cele doua parti, pentru ca este ciudat ca numai acel blog este promovat cu mai multa vehementa.

    RăspundețiȘtergere
  7. Existenta posibilitatii, nu permisiunii... scuze

    RăspundețiȘtergere
  8. am mai postat un comentariu ,dar vad ca Domnisoara LULU il sterge mereu .

    Draga LULU ,esti penibila .:). DE CE ? Pt ca nu ai alta ocupatie decat sa-mi critici mie blogul.

    Eu nu am zis niciodata nimic de tine, dar tu critici lumea , chiar daca nu o cunosti .:) frumos.

    Stii ce ? E treaba ta cum imi vezi blogul, eu am dreptul sa scriu ce vreau pe blogul meu, si iti multumesc pt atata reclama cat imi faci. Stii ca imi faci,nu ?:) Chiar am vandut mai mult de cand cu toata chestia asta.. .:). PT ca daca faceam ceva rau, adica dateam vreo teapa , te intelegeam sa vorbesti de mine, dar asa , tu doar faci reclama. :)

    Si esti chiar nostima , mai rau decat penibila ,sa stii ...am o lista intreaga pe messinger ,full cu id-uri , majoritatea fetelor cu bloguri ,cu care rad de tine toata ziua .=)))))) penibilo :))))

    RăspundețiȘtergere
  9. Furt este cand postezi o poza ca fiind a ta, nu cand faci referire la proprietarul/autorul ei de drept!

    RăspundețiȘtergere
  10. Posesoarea blogului, pitzipoanca, trebuie sa inteleaga ca pozele nu sunt furate, atata vreme cat exista link de trimitere la blogul sau site-ul respectiv. Si da Ramona, fata aia e penibila prin simplu raspuns pe care l-a dat lui Lulu, spunand ca are o gramada de fete cu care rade pe net de ea. wow ce sa mai zic, se vede ca alta treaba nu are. Si da, haine accesibile este un blog bun, merita promovat...hainele sunt in trend, modelele frumoase, (o frumuseste decenta fara cur si tate la vedere, deloc porno, cum e fata asta) backgroundul pozelor e frumos si nu deranjant...cum e un produs pus in evidenta daca are gaini in spate, si animal print, sau dulapuri si carpete...daca nu ai cautat detaliile astea cauta-le. Toate pitipoancele isi fac blog mai nou, dar in sfarsit le zice cineva sa-si caute de lucru si sa nu mai vanda umerashe si forfecute de pielite si se gasesc alte pitzipoance sa-i sara in cap. si draga Ramona, ca vad ca esti aparatoarea lu pitzi, ce parere ai despre faptul ca a pus la vanzare un costum de baie tanga , purtat, care i s-a frecat de....? de BTS ai auzit?

    RăspundețiȘtergere
  11. =)) acum vad cum a scris messenger :)) e si culta pitzi:) si da, pitzi mor de ciuda cand intru pe blogul tau si vad ce bine arati :(( nu uita ca ai un blog cu specific comercial nu e cont de hi5! poate o sa ajungi pe pitzipoanca.org :)

    RăspundețiȘtergere
  12. penibil , atat ce zice Ramona, cat si domnisoara in cauza.
    E tipic romanesc sa spui ca atunci cand esti criticat, lumea o face ptr ca de fapt te invidiaza. Sa fim seriosi, nu toti oamenii criticati arata bine, si cu atat mai mult nu aceasta fata.
    Chiar daca ar arata bine , degeaba, ptr ca se vede clar ca nu are nimic in cap.
    Asa ca sa fie ea frumoasa ptr Lullu, si o sa fie Lullu desteapta si ptr ea. :)

    Imi place siteul acesta foarte mult, si mi as dori doar sa postezi mai des Lullu. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  13. Draga Lullu,
    oricine ai fi,esti de nota 10!

    RăspundețiȘtergere
  14. Penibila atat Flavia, cat si Lullu! Oricum, replica lor te face sa intelegi totul: ceea ce spun ele, sunt cuvintele oamenilor urati... hai sa o dam si pe romaneste!

    RăspundețiȘtergere
  15. vai cosmina ce desteapta esti tu mama! noi avem dovada prostiei fetei , blogul e cea mai buna dovata si pt faptul ca nu are nimic in capsor si pentru faptul ca e vulgara, si raspunsul ei sustine asta. Sunt fete care au fost criticate, dar si-au asumat criticile si le-au ajutat sa progreseze in acelasi timp. Si ea nu e penibila pt costumul de baie uzat?? de ce evitati intrebarea asta? hai...raspundeti! si care e dovada ca sunt urate lulu si flavia? de unde ai dedus? cred ca ai luat 10 la argumentare :))

    RăspundețiȘtergere
  16. Draga... "anonim"-a, de unde am dedus eu ca lulu si flavia sunt urate? Prin analogie cu operele citite si din experienta, din viata... Din literatura... daca ai citi, ai putea sti raspunsul. Ai auzit macar vreodata de cartea celebrului Oscar Wilde - Portretul lui Dorian Gray? Cauta semnele, "draga mea"! Citeste si informeaza-te! Or fi ele perspicace, dar in viata exista mereu un echilibru... cine e inteligent sau perspicace, e lipsit de frumusete fizica... cele doua combinate sunt intalnite extrem de rar si cu siguranta nu este cazul acum

    RăspundețiȘtergere
  17. atunci tu esti proasta? sau si destepta si frumoasa? :))) si nu se scrie anonim-a ci anonima:)) deci esti proasta :) sau tu esti probabil exemplul de echelibru:) Nu-ti bate tu capu cu ce carti citesc eu, te asigur ca am citit destule incat sa stiu scrie si sa ma stiu explima corect in limba mea materna:) ''anonim-a'' :))

    RăspundețiȘtergere
  18. Inca o data vai de capul tau! Esti atat de limitata incat nu intelegi jocul literelor puse acolo... dar ce sa iti cer tie? ... Nu am cu cine discuta! Si, pentru a-ti satisface curiozitatea avida in ceea ce ma priveste si ca sa ai un motiv in plus sa iti rozi unghiile de invidie, da, sunt si desteapta si frumoasa, o combinatie pe care tu nu o vei cunoaste niciodata! Te compatimesc si, ca sa iti arat diferenta dintre o greseala gramaticala si un joc de litere (pe care l-ai intelege daca ai avea oarecare notiuni de logica si punctuatie), se scrie corect "echilibru" si nu "echelibru". Atat am avut de mentionat... in rest, poti scrie ce mai vrei, pentru ca nu imi mai pierd timpul si energia cu oameni limitati asemenea celor ca tine.

    RăspundețiȘtergere
  19. Ok, ma bucur ca te-a inzestrat dumnezeu si esti si frumoasa si desteapta si modesta, dar de ce nu comentezi faza cu costumul de baie? n-ai curaj? e scarbos chair si pentru tine? atat am avut de zis si eu

    RăspundețiȘtergere
  20. Doamne, citesc blogul de ceva timp, ma minunez de fiecare data ce prostii poate scria fatuca asat lullu, mi se pare tare invidioasa, si totodata si lasa... Cred ca este genul de persoana care se pisa pe ea cand vine vorba de spus pe fata ce nu ii convine, stiu si eu astfel de persoane care se dau tari in pizda si smardoi pe net si fata in fata le cad chilotii in vine, de genul asta apartine lullu.
    In fine, putem spune ca este frustrata si invidioasa... si lasa si mai mult de 16 ani nu cred ca are!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  22. nu stiu ce aveti cu astfel de bloguri indiferent ca sunt de bun gust sau de prost gust, va deranjeaza la modul personal? va facut fata asta ceva? e treaba ei ce vinde , la ce preturi vinde si cine vrea sa cumpere cumpara cine nu, nu e simplu, nu inteleg rautatea si invidia asta? oare nu mai are nimeni nimic de facut? sa limitat la a critica oamenii? ca e asa de simplu sa arunci cu noroi in altii , decat sa te vezi pe tine insuti asa cum esti si asa cum sunteti toti plin de calitati si defecte!

    RăspundețiȘtergere
  23. posesoarea blogului e o proasta ,scuzati-mi limbajul.Draga mea,haina face pe om si invers,normal ca daca 'manechinul'arata bine haina arata si mai frumos pe el.poti sa te imbraci cu ultima rochie aparuta de la nu stiu ce firma daca esti lalaie,intelegi?Si sa comentezi despre aspectul fizic,cum este decorata camera,ce vinde,calitatea pozelor etc,esti doar o frustrata.Aici se vinde ,nu e expozitie de fotografie.Si sunt curioasa ce blog ai tu cu haine si cum areti:))) blogul asta al tau e doar o 'escapada' de a-ti expune micile sau marile neajunsuri si frustrari.Imi pare rau pt tine,dar sunt convinsa ca tipa arata mai bine ca tine:))

    RăspundețiȘtergere
  24. Umerase eu mi-as achizitiona, pentru compleuri de lenjerie intima. Eu am auzit barbati care isi calca boxerii, asa ca...

    RăspundețiȘtergere