vineri, 5 noiembrie 2010

Haine accesibile! The best!


Nici nu stiu ce as putea spune de Haine accesibile ! Pozele de acolo spun totul! E nemaipomenit blogul! Sunt minunate fetele, hainele, pozele! E cel mai bun blog pe care l-am accesat pana acum (din categoria celor care vand haine). Daca mai e vreunul care il poate intrece pe acesta va rog sa lasati un comment cu link-ul catre blogul respectiv... dar ma indoiesc ca e altul mai bun (si nu e doar parerea mea).

12 comentarii:

  1. mie imi place www.deperaft.blogspot.com :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Fetele sunt modele iar fotograful este unul de profesie si mai ales... profesionist, dupa cum se vede pe site-ul sau. Nota 10!
    PS: "va rog lasati un comment..." nu "lasa-ti"

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc de atentionare, am modificat! Rusinica mie !

    RăspundețiȘtergere
  4. Hainele conteaza cu adevarat...ca daca ti se vand niste largituri cum am mai vazut acolo , si chestii ''vintage'' care numai vintage nu sunt ci luate de la secondu din colt, apoi nu mai conteaza pozele si modelele nu?
    eu una vreau si calitate si noutate nu doar prezentare sau haine de cand era mama in liceu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, hainele conteaza caci cu ele ramai dar de multe ori hainele sunt super ok dar nu sunt prezentate bine si atunci nu se vand. Este un efort foarte mare sa le scoti, sa le calci, sa le pozezi sau prezinti intr-un anume fel si sa le depozitezi cumva decent, nu de-a valma. Nu stiu ce ai vazut tu, dar mie hainele lor mi se par super ok.

    RăspundețiȘtergere
  6. ooo, am vazut largituri, geci de blugi din 1900 toamna fuste cum are buni, chestii care nu-mi palceau nici in poza, deci ma indoisec ca mi-ar fi placut in realitate. probabil e o chetie de gusturi... si da efortul e f mare :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Inca un blog bun este

    http://cuceneimbracam.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  8. "Haine accesibile" este un blog profesionist dupa parerea mea, si nu se compara cu celelalte bloguri. Este de apreciat ce fac fetele respective!

    RăspundețiȘtergere
  9. arata bine blogul este ok numai ca cine il administreaza este neserioasa !! am comandat de la ea o pereche de pantofi care nu au mai ajuns nici acum !! a trecut vreo 3 luni de atunci !! nu mi-a mai raspuns nicci la meila la nimic !!! inseamna ca nu i-a vrut vinde s-au nu corespund descrierii !! nu stiu ce sa cred !! spuneti si voi ???

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga Paula, tu nu ai comandat nicio pereche de pantofi de la mine.
    La mine nu a ajuns niciun mail. Daca imi aduc bine aminte ai comandat anul trecut niste lucruri, pe care ti le-am rezervat o luna.
    Nu inteleg de ce ma faci neserioasa si de ce nu mi-ai spus lucrul asta pe mess, pt ca te am in lista.

    RăspundețiȘtergere
  11. www.elena-bohoclothes.blogspot.com incercati, merita! haine noi, cu eticheta, la preturi accesibile.

    RăspundețiȘtergere
  12. http://onlinehappyclothes.blogspot.ro

    Poate va place cate ceva. :)

    RăspundețiȘtergere