joi, 23 septembrie 2010

Cel mai tare blog de haine si accesorii









Blogul "Cele mai tari haine si accesorii" mi se pare ca e cel mai frumos blog peste care am dat in ultimul timp (din categoria blogurilor care vand haine). Fetele au o mica afacere foarte bine gandita si se vede ca isi dau interesul. Pozele postate in ultimul timp mi se par minunate! Initial am crezut ca am dat peste un blog strain care se ocupa de vintage. Hainele sunt interesante si sunt prezentate extrem de bine. Fiecare postare cuprinde suficiente detalii despre dimensiuni si despre starea hainelor iar fotografiile sunt excelente (incepand cu "modelul" si pana la locatiile alese).

Ca o paranteza funny... am salvat acum cateva zile o poza care mi s-a parut la fel de tare si m-a facut sa rad. Intre timp am vazut ca poza a fost editata si bunicul nu mai apare pe blog...

Toate ca toate... inca o data va spun ca blogul este cel mai tare si le transmit fetelor care se ocupa de el "Felicitari"! Sa speram ca vor fi un exemplu si pentru alte bloguri.

18 comentarii:

  1. Nu-mi place! numai haine masuri mari... si preturile destul de piparate. In schimb urmaresc De pe raft, si My oldies but goldies.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hai,lasa-ne,iti faci reclama,crezi ca intereseaza pe cineva...

      Ștergere
  2. Mie imi place blogul fetelor desi preturile sunt mari.
    Au bun gust si Anca nu uita ca nu toate femeile sunt "snur". :)

    RăspundețiȘtergere
  3. cum sa fie asta cel mai tare blog? fii serioasa... sunt poze facute in fundu' curtii, mai lipsea o cacatoare intr-un colt

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. adevarat,ceva "ca la tzara"...naspa...haine vechi din talcioc!

      Ștergere
    2. fetelor,minune,s-a inchis pravalia,a dat FALIMENT!!!URAAAAA !!!!!

      Ștergere
  4. cat subiectivism! desi eu banuiesc ca le cunosti personal pe domnisoarele care detin blog-ul, ca, altfel, nu imi explic cum de poza cu batranul doar te-a amuzat si n-ai trecut-o la categoria "funny pe blog" sau la "wrong"

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu ma omor nici eu dupa blogul asta, am vazut un trench nice intr-adevar dar la peste 200 de lei...poi la pretul asta merci frumos merg si mi-l iau din mall. Imi plac pozele in natura, dar aia cu mosu nu-mi place, e aiurea. Cele cu cap de pisica sunt creapy dar macar nu sunt poze facute pe jos, pe covor... tot e bine. Nota 8!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

    RăspundețiȘtergere
  7. mai posteazaaaa ! imi place mult blogul tau, bravo !

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu te apreciez pt ca spui lucrurilor pe nume,chiar stiind ca nu va fi o parere general acceptata.Dar..tu stii,cu siguranta, ca nu trebuie sa te superi la critici.In tacere nu putem evolua.
    Nu i-am inteles niciodata pe acei oameni care, in nevoia lor de autoritate, se inconjoara numai cu persoane dispuse doar sa ii asculte si sa nu ii contrazica niciodata.
    Mie disputele mi se par constructive. Asta in pofida faptului ca sunt un teren sensibil, pe care trebuie sa stii sa il gestionezi si… nu mereu reusesti. Dar fara persoane care sa aiba curajul sa te contrazica, indiferent cat de autoritar esti, nu ai cum sa evoluezi. Ce poate fi mai caraghios decat o gramada de oameni care te asculta orbeste si nu te critica niciodata?

    RăspundețiȘtergere
  9. Poza cu bunicul si mie mi se pare comica.E bine sa mai si zambim,nu sa criticam tot timpul.

    RăspundețiȘtergere
  10. http://hainerustice.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  11. www.haine-adidasi-online.info prezentare magazine online din Romania haine si adidasi de firma. O parere...

    RăspundețiȘtergere
  12. O sa analizez si eu acest blog despre care vorbesti in articol. Imi plac blogurile create de fete pentru fete.

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu am gasit de curand un magazin online dotat foarte multe produse de calitate, aici poti sa gasesti atat telefoane, laptopori si produse din domeniul tehnologiei, in cazul in care esti pasionat de moda. acest magazin online iti pune la dispozitie o serie de produse precum: blugi, haine, incaltaminte si diverse accesorii atat pentru barbati cat si pentru femei.

    RăspundețiȘtergere