marți, 11 mai 2010

Scarfsstuff


Tocmai am dat click pe blogul Scarfsstuff care vinde ... esarfe! Mi-a placut blogul acesta prin simplitatea lui si pozele interesante. Si mi s-a parut ceva diferit. Printre atatea bloguri care te intoxica prin prost gust, carpe de sters praful sau chinezarii de ultima speta, printre atatea bluzite,rochite "superbe" numai bune pentru discoteca, un astfel de blog e ca o gura de aer proaspat. Scarfsstuff nu te agaseaza cu nimic. Mie mi se pare a fi o alternativa la kitsch-ul care ne inconjoara, o dovada ca se poate si altfel.

8 comentarii:

  1. asa, si ? cu acest gen de carpe ( tu ai zis !) ce faci ? te stergi de transpiratie ? aaa, si unde se vand, la piata de vechituri ( imaginea e jalnica, chiar daca tu credeai altceva !)?

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt foarte dragute esarfele si materialele sunt bune. le-am vazut la un targ din cluj.

    RăspundețiȘtergere
  3. primul comentariu este demn de 'seminte la colt de strada'...pai normal ca unora li se par ciudate lucrurile de genul,atat timp cat se imbraca 'intr-un mare fel'... dar noi sa fim sanatosi! place articolul si plac foarte tare si esarfele,minunat...imaginile aduc a Sighisoara...dar degeaba,daca nu e 'bambu' :))
    *merci pentru pont...scarfsstuff

    RăspundețiȘtergere
  4. imi place articolul:);) imi place si blog-ul fetelor:) imi plac si esarfele:X si imi plac si cerceii....bravo:)

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte faina este si ideea de prezentare.. cum le-a incolacit pe fiecare :) frumos!

    RăspundețiȘtergere
  6. Primul comentariu este motivul pentru care trebuie sa existe si bloguri de genul acesta,care sa critice prostia si mizeria unora. Scarfsstuff este un blog cu bun-gust si cu lucruri de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai perfecta dreptate!!! Am accesat si eu scarfsstuff si este absolut elegant.

    RăspundețiȘtergere