miercuri, 28 aprilie 2010

O scurta comparatie









Azi facem o comparatie intre doua bloguri pe care am intrat intamplator in aceasta dimineata.

Incepem cu Dress to Impress .E adevarat ca m-a impresionat daca scriu aici despre el, dar nu este deloc in sensul bun. Cum intram pe blog dam peste o gentuta alba "din nou disponibila". Am mai vorbit despre aceste gentute care au invadat toate tarabele, se gasesc pe orice culoare si sunt atat de ieftine incat nu surprinde pe nimeni ca se rup repede. Da, am si eu una dar nu o mai port demult si nici nu o vand pe blog. ( Vezi http://diverse-pe-net.blogspot.com/2010/02/nu-dati-banii-pe-prostii-luati-banane.html ).Pe Dress to impress o gasiti la pretul de "30 lei (stare f buna) -40 lei la schimb". Am gasit si un tricou mov deschis desi eu in poze vad o alta culoare. Si de abia am vorbit despre pozele de pe bloguri. (Vezi http://diverse-pe-net.blogspot.com/2010/04/calitatea-pozelor-de-pe-bloguri.html ). Majoritatea pozelor de pe acest blog imi lasa impresia ca sunt facute cu telefonul. Preturile sunt puse dupa ureche si sunt prea mari pentru calitatea proasta a hainelor vandute pe acest blog. Tricoul verde (fosforescent) cu pietricele lipsa costa 25 lei ?! Daca vreti unul va recomand un second-hand, sigur il luati mai ieftin.

Trecem la Dressing Online
Pozele sunt facute la lumina naturala (pe balcon ;)), in felul acesta sunt redate culorile exacte ale hainelor. Imi place si manechinul pe care sunt puse. Simplu si de efect. Am gasit mai multe haine care mi-au placut mult de tot. Se vede diferenta de calitate iar preturile sunt decente. Detaliile despre fiecare lucru in parte sunt la obiect: marime, material si o scurta descriere. Ma plictisesc tampeniile scrise la descrierea hainelor de genul "fustita superba perfecta pentru discoteca.E mai frumoasa in realitate"
. Mi-a fost greu sa aleg doar cateva poze de pe acest blog pentru exemplificare asa ca va invit sa-l accesati.

13 comentarii:

  1. Am observat ca preturile sunt mari pe toate blogurile, avand in vedere ca hainele nu sunt noi. Ar trebui ca preturile sa fie mult mai mici in comparatie cu pretul de achizitie a unui produs, indiferent daca a fost purtat sau nu pentru ca daca o persoana vrea sa cumpere un produs la acelasi pret il poate cumpara din magazin. Daca cumpara de pe un blog cu pretul de achizitie, plateste mai mult pentru ca la pretul produsului se adauga si transportul.
    Si am vazut haine la second hand foarte frumoase, in stare foarte buna, si uneori la pretul de 1 leu si pot spune ca nu este diferenta intre hainele de pe bloguri si second hand, de fapt doar preturile difera.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aprob si sustin tot ce ati spus cu doua mici obiectii.
    Pe blogul mai sus laudat, se intalneste des expresia care nu va face placere 'este mult mai frumoasa in realitate' si mai e ceva care pe mine personal m-a facut sa ezit sa cumpar de acolo, marimile se inscriu intr-o gama prea larga, adica e un 36 dar merge si la un 42. Asa ceva e imposibil, chiar daca unele modele sunt pe elastic, croiul nu permite.
    Personal prefer blogul cabaret closet, hainele par sa aiba aceeasi sursa insa descrierea este surprinzator de exacta si preturile ceva mai bune dar sigur platesti calitatea si nu preferintele vestimentare ale proprietarei.
    In rest, sunt convinsa ca hainele de pe dressing online sunt in starea indicata si proprietara o doamna corecta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce ma deranjeaza pe mine la dressing online este agresivitatea in reclama. Mai ca ti-o baga pe gat, sunt siteuri si mai ieftine decat dressing online, cum este sifonierul cu intarsii, acelea preturi mici. Si am mai observat o chestie, copiaza de la altii la mare arta. Nu am vazut originalitate. Apropos...ce-i aia...
    Eu nu am blog dar am cumparat de la multe persoane si am avut parte de experiente placute si neplacute, voi cumpara in continuare, voi fi selectiva, ca deja iti dai seama care merita efortul si care nu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ramona, sunt multe articole de imbracaminte la care marimea de pe eticheta nu corespunde cu realitatea. Astfel, am cumparat o camasa de la Tara fashion pe care scrie marimea 46(!) insa in realitate este un 36, exact atat cat port eu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna seara ,
    E greseala mea si mi-o asum ptr ca , atunci cand am precizat marimea din graba nu am scris intotdeauna in paranteza ca aceea e marimea precizata pe eticheta) dar intotdeauna am masurat hainele .Faptul ca sunt scurta in descrieri nu inseamna neaparat ca am un mod agresiv de a-mi vinde hainele ci ca, pur si simplu nu imi place vorba multa.

    Eu cred ca fiecare e liber sa cumpere de unde doreste, asa cum si eu cumpar de la Dorina sau de la Doina de pe Cabaret Closet.
    Stiu din propria experienta ca , e mult mai usor sa critici pe altul( recunosc si nu sunt ipocrita sa mint) , fara a avea un fundament decat sa te vezi pe tine insuti, asta sta in firea si in caracterul nostru al oamenilor.
    Cu respect, Simona F.

    RăspundețiȘtergere
  6. Un blog asemanator cu Dressing-online este http://nadynemaniavintage.blogspot.com/ .Mi se pare ca pastreaza acelasi tipar si hainele sunt dragute.

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc frumos ptr apreciere, ideea e ca , sincer eu nu stiu la ce originalitate se referea persoana anunima , fara nume, ptr ca , daca va uitati la postarile mele eu am un singur sablon adica: stare, marime si dimensiune, si 2-3 cuvinte despre obiect vestimentar, asa ca nu prea vad ce originalitate sa am sau pe cine as putea copia, ca doar nu m-am apucat de pictura sau de fotografie, dar daca doamna asa considera e parearea dansei si o respect, dar nu ma afecteaza in nici un fel ptr ca nu ii inteleg rostul.O zi buna, Simona

    RăspundețiȘtergere
  8. Monica - Pisica albastra29 aprilie 2010 la 14:58

    Blogul "Dressing online", alaturi de "Cabaret Closet" sunt cele ale caror postari le urmaresc cu religiozitate.
    Hainele sunt foarte bine alese si cumva speciale si preturile mai mult decat decente.
    Descrierile sunt la obiect, pozele te fac sa vrei sa cumperi...
    Asa DA!

    PS: Nu stiu de unde pana unde a mentionat cineva reclama agresiva. Care reclama? Eu am facut publicitate si nu mi s-a parut nici o secunda ca fetele astea ar incerca sa iti bage pe gat ceva.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am primit produse care in poza aratau foarte bine si in realitate erau niste trente si miroseau a second hand, iar pretul era foarte mare in comparatie cu calitatea produsului, dar sunt multumita ca blogarita mi-a inapoiat banii si eu i-am trimis produsele, chiar daca nu le-a ridicat eu nu le-am acceptat.

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna Simona, departe de mine gandul de a va critica. Eu am vrut cel mult sa va trag un semnal de alarma, poate mai sunt potentiale cliete ca si mine cu mici reticente referitoare la dimensiuni.
    Chiar vreau sa va multumesc dvs si celorlalte doamne care muncesc atat de mult sa ne poata incanta privirile si nu numai, cu haine curate, calcate si fotografiate din diferite unghiuri, ceea ce sunt convinsa ca va consuma timp si nervi.

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna d-na Ramona, Am inteles ce ati vrut sa spuneti dvs in primul mail si mi-am cerut si scuze ca din graba uitasem sa scriu la unele hainute ,ca, masura scrisa pe blog e cea care apare pe eticheta, poate de accea dvs ati fost reticenta in a cumpara ceva de pe blogul meu.
    De aceea masor tot timpul hainele ptr a fi sigura ca , cine o cumpara nu are indoieli in ceea ce priveste dimensiunile hainutei.Sa stiti ca nu masor hainele ptr ca mi-ar face o deosebita placere , ptr ca nu e usor dar pe de alta parte pot spune ca am vandut sute de hainute si nici un mail nu mi s-a intors ca o hainuta nu ar fi buna , atata timp cat persoana care a achizitionat-o s-a uitat la masuri si s-a masurat si pe ea insusi.
    Nu ma supar pe dvs ,sincer , ca nu am de ce, ptr mine orice opinie e binevenita, atata timp cat se spune pe un ton civilizat si se pastreaza o limita a bunului simt, ceea ce dvs ati facut.Cu respect, Simona F.

    RăspundețiȘtergere
  12. Un blog in care imi place cum sunt aranjate produsele si se vad curate, daca si in realitate sunt la fel atunci îi spun blogaritei FELICITARI SI SPOR LA VANZARI. Desi....preturi mi se par totusi mari.
    http://glamboutique1.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi plac produsele de pe aceste bloguri. Daca se doreste o vanzare rapida corelata cu publicitate in mediul online, va invit sa incheiati un parteneriat cu site-ul nostru de reduceri.
    Va doresc o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere