vineri, 2 aprilie 2010

Accesorii handmade




Am dat un click pe un blog din lista mea si anume pattiqueART. Am ramas impresionata de lucrurile handmade pe care le-am gasit acolo. Imi plac in special brosele in forma de floare si gentile. Mi se pare ca au detaliile atat de bine facute iar culorile sunt nemaipomenite. Din pacate nu sunt trecute preturile iar blogul contine prea putine informatii. Presupun ca pentru comanda trebuie sa iei legatura pe mail sau telefonic cu proprietara blogului si sa verifici disponibilitatea accesoriilor. Uitandu-ma pe acest blog mi s-a facut pofta sa-mi cumpar ceva handmade. Cel mai probabil voi comanda dupa Pasti(anul acesta a venit prea repede Pastele si mi-a incurcat toate planurile). Sunt atatea bloguri cu lucruri handmade de studiat incat va dura ceva pana ma voi hotara. Sunt uimitoare lucrurile care ies din mana unora. Au atata imaginatie si rabdare. Am acasa o cutie plina cu brose si cercei din fimo. Mi s-a spus ca sunt pentru copii sau martisoare dar nu-mi pasa pentru ca sunt mult prea frumoase si ma inveselesc. Am cumparat de la Nahoot Design , Emmeline , Ailema Design , Sis Boutique , Fabrica de Fluturi , Bibiu's Playground si mai sunt cateva dar nu mi le amintesc acum. Majoritatea sunt cumparate de la targuri si apoi urmaresc in continuare blogurile fetelor respective.

Din blog in blog am intrat pe Ladvi Land . Daca nu ma insel acolo erau vandute haine acum ceva timp iar acum am dat peste cercei handmade. Sunt interesanti si mi se par foarte ieftini! Chiar ma gandeam ca as renunta momentan la fimo si mi-as cumpara ceva din margele.

Am zis sa verific totusi si pe breslo.ro pentru ca acolo gasesti o multime de lucruri handmade. Numai bani sa ai pentru toate. Si cum uneori coincidentele se tin lant... am dat din pacate peste ceva neplacut. O domnisoara, Melutza, vinde aceleasi pandantive care apar si pe blogul Ladvi Land . Doar ca Melutza le vinde cu 20 lei/bucata iar Ladvi cu 3 respectiv 4 lei. E prea mare diferenta. Eu m-am uitat cu atentie la poza si sunt convinsa ca sunt aceleasi modele. Nu ma mira pentru ca peste tot sunt astfel de persoane care incearca sa profite cat mai mult de pe urma altora. Eu inteleg ca cei care se ocupa de handmade includ in pret materialele, timpul petrecut,imaginatia lor dar totusi sa nu exageram. Nu pot sa-mi dau cu parerea prea mult despre lucrurile handmade si preturile lor pentru ca nu stiu cat costa materialele, nu stiu care este procesul de creatie, etc. Evit sa intru in detalii si cand e vorba de vintage tocmai pentru ca nu ma pricep. Dar aceste pandantive NU sunt handmade (asa scrie pe Ladvi Land )! Nu vreau sa ma enervez acum asa ca o voi ignora pe Melutza si voi trece mai departe. Totusi, oferta este atat de mare! Ramane doar sa ma decid ce sa-mi cumpar.

3 comentarii:

  1. Da, inainte vindeam haine pe blog. Am impartit blogul cu o colega atunci. Pentru ca mi-am dorit un hobby relaxant si pentru ca imi plac bijuteriile am inceput sa fac cercei. In momentul de fata nu mai impart cu nimeni blogul si tot ce postez acolo este al meu. Am considerat ca este bine sa scriu ce nu este facut de mine si incerc sa le vand la preturi cat mai mici pentru ca nu ma intereseaza sa castig bani din asta. Tot ce imi doresc este sa-mi scot banii pe care i-am dat pe materiale ca sa-mi pot cumpara altele noi si in felul acesta sa incerc sa fac modele diferite de cercei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnisoara Melutza chiar exagereaza :)) pandantivul acela se vinde gata facut la pretul de 3 lei pe simoshop.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu caut accesorii handmade ,daca doresti iti pot recomanda un blog interesant si chiar am facut o comanda personala , le am spus ce sa-mi faca si au reusit . Sunt haioase si merita sa te uiti . www.larasmagicland.blogspot.com . Sper sa-ti placa .

    RăspundețiȘtergere