vineri, 12 martie 2010

Din nou...Miniprix



Uitati ce am primit pe mail! http://www.miniprix.ro/produs/2674/ si http://sallyscloset.blogspot.com/ Asta e NESIMTIRE!

O pereche de pantofi care costa la Miniprix 19 lei sunt vanduti de aceasta domnisoara cu 150 lei!

Daca am face o lista cu toate care incearca sa ne pacaleasca in felul acesta cred ca ar fi foooarte lunga.

11 comentarii:

  1. Monica, Bucuresti12 martie 2010 la 12:51

    mentionez ca si site-ul yo unik fashion (sau cam asa ceva) face FIX acelasi lucru. lumea ar trebui sa stie, de aceea mentionez.
    eu ti-am gasit blogul in feederul de la Vintage Police si de atunci, il consult mereu. Sper ca si alte fete o fac.

    in legatura cu Yo Unik Fashion - cele mai multe din produsele lor sunt de la Mini Prix, insa "adaosul comercial" nu merge decat pana la 200-300% :))) nu chiar pana la 1.000% ca la nesimtita precedenta.

    eu am dat o tura de mini prix chiar ieri, iar seara, s-a intamplat sa deschid blogul asta, iar o rochie pe care tocmai o probasem cu cateva ore in urma si care costa cam 30 de lei era 60 de lei pe blogul lor. si sa nu uitam ca la asta se adauga si taxele postale!

    stiu ca magazinele mini prix nu exista in fiecare oras, insa fetele ar trebui sa stie ca nu trebuie sa se lase excrocate. pot comanda de la magazinul online miniprix.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Monica, Bucuresti12 martie 2010 la 13:31

    corectie!
    m-am uitat din nou pe site, rochia cu pricina este 80 de lei fara taxe, iar la mini prix era 32 de lei cred.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna seara!In primul rand mentionez ca nu am absolut nimic de impartit cu acesti oameni care fac acest lucru,insa totusi e de condamnat.Si nu neaparat din partea mea ci din partea legii care sustine miniprix-ul,cel de drept absolut asupra pozelor si continutului de pe site.
    In al doilea rand,imi permit o remarca.Nu sunt mare cunoscatoare sau mare fashionista,nu merg anual in Spania dupa haine Zara si Bershka(cine poate bine face),insa acesti pantofi sunt o imitatie hidoasa a pantofilor Uterque!!Sa ii prezinti drept Uterque e o mare greseala si grosolanie.Cateodata un om e mai multumit cand stie exact-exact ceea ce cumpara.Noi,romanii,in saracia noastra,stim sa apreciem si fake-urile,asa ca nu e exclusa ideea ca ar fi putut sa fie mentionata aceasta latura a lor:)La aceeasi banuti.
    Si in al 3-lea rand-nu spune nimeni sa nu vanda cineva in profit,de fapt asta inseamna comertul in final si la urma urmei insa daca te dai de gol in halul asta cu locul de unde ai cumparat marfa..esti..sa zicem indulgent-NAIV.Mai precizez o data ca nu am nimic personal nici cu fata din aceasta postare nici cu celelalte care au fost prezentate in aceleasi ipostaze.Naiva e de fapt intentia.Mai bine le cumparau de acolo si le pozau acasa,sustinand ca la randul lor au cumparat produsul din alt loc,la un pret mai mare si era mai usor de inghitit galusca.Dar gata,nu mai dau idei si nu mai comentez.Asta se incadreaza simplu la NU SE FACE
    Va doresc o seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mai revin cu o idee,pornita de la primul comentariu:fetele sau cel putin una de la YO UNIK Fashion fac(e) parte din fosta echipa dela Vintage Bazaar,niste ..tepare sa zicem asa.Cate au putut face ele nici nu va puteti imagina.Cate minciuni au indrugat oamenilor despre fuste de matasuri care s-au dovedit a fi poliestere(si nu zic eu ca zicea eticheta pe care nu au smuls-o in desteptaciunea lor),masura 42 care era numita S-M,produs in stare buna care era plin de rupturi si vai de capul lui de scamosat si schingiuit de purtari..Si poate ca s-au gandit ca decat sa mai vanda vechituri-ca oricum li s-a dus vestea,mai bine sa vanda in provincie produse din Miniprix.Produse care mentionez ca nu se gasesc nici in proportie de 2% pe site.
    Stiu ca vorbele mele pot isca certuri si disculpari si mai stiu eu ce alte scandaluri ca de obicei in blogosfera,tocmai de aceea prefer sa ma pronunt sub aspectul anonimitatii.Cine doreste poate pune la indoiala spusele mele,dar sunt convinsa ca multe foste cliente se vor regasi in aceste intamplari.
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. prima mea reactie a fost "caaaat" ?
    pe langa nesimtirea de care da dovada proprietara blogului , ma intreb daca sunt persoane care ar da 150 lei pe asemenea ... nici nu stiu cum sa-i numesc.

    RăspundețiȘtergere
  6. cum sa fie o pereche de pantofi 19 lei?=)) sunt din hartie reciclata? aa whatever oricum se vede clar ca nu sunt zara nici pe departe... cine si-ar lua tzeapa cu asta?

    RăspundețiȘtergere
  7. De mult voiam sa-ti scriu de o doamna/domnishoara care vinde genti stradivarius aproape la pret dublu dar nu-i mai gaseam blogul. Ei bine, l-am gasit intrun final: http://hainutecute.blogspot.com/2010/03/gentute-noi-stradivarius-cu-eticheta_09.html
    Aceste genti costa 45 de lei in magazin la don'shoara le vinde cu 80

    RăspundețiȘtergere
  8. acelasi lucru facea si proprietara blogului http://fashion-ambition.blogspot.com/ care vindea o gecuta stradivarius cu 179ron, pretul din magazin fiind 90ron. va ca a sters postarea de pe blog, dar inca o mai are pe okazii http://www.okazii.ro/catalog/39832071/GEACA-DAMA-PIELE-STRADIVARIUS-NOUA.html
    bravo fetelor!

    RăspundețiȘtergere
  9. buna fetelor de mult cautam impresii despre hainele cumparate online ma bucur ca intr un final am gasit.Cum sopunea cineva mai sus sunt din provincie si nu am acces la multe magazine accesibile asa cum sunt in orasele mai mari si nici ocazia sa plec din tara.Stiu insa ca Romania este printre cele mai scumpe tari:)Daca ma puteti ajuta cu cateva sugestii de site uri convenabile de haine chiar va rog.Multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  10. ciudat e ca foarte multe haine sunt luate de la magazine ieftine si vandute ca articole de"fitze" sau chestii genul asta.si eu as vrea cateva site uri cu haine convenabile ca raport calitate pret.eu a laut de pe site ul starshiners niste hainute si mi se par ok.

    RăspundețiȘtergere
  11. Exista multe site-uri de unde se poate cumpara ieftin in asta tara:))Dovada ca la unele boutique-uri inca le merge treaba cu inselaciunea chiar si acum,in iulie.Uitati ce am gasit eu:
    www.kurtmann.ro
    www.zenda.ro
    www.crhaine.ro
    www.miniprix.ro (evident)
    www.europeanoutlet.ro
    Si altele straine cum ar fi:
    www.mangooutlet.com (e suuuuper)
    www.wetseal.com (scumputa taxa-in jur de 50-60 dolari dar merita)
    www.asos.com si etc ca astea straine inca sunt de descoperit:P

    RăspundețiȘtergere