joi, 14 ianuarie 2010

Un gunoi



Din cand in cand apare cate un "fenomen" printre blogurile cu haine.Mai exact apare cate o tzepara la intervale mai mici sau mai mari de timp.Vezi cazul Cristianei Bumbea sau Milencovici Sanela.Daca nu stiti despre ce vorbesc cautati pe Google si va veti lamuri.

E uimitor de unde rasar fetele astea!Cred ca de la spitalul de nebuni...

Am dat peste un nou pacalici care umbla pe aici.Tot nu aveam inca nici un candidat la rubrica "Pacaliciul lunii".Este vorba de CSIPKES MIRABELA din Hunedoara cu id-ul "VAND_CIZME2009" care a copiat repede niste poze de pe net,si-a facut cont pe hi5 si a inceput sa traga tzepe in stanga si in dreapta.Ea nu vrea neaparat bani pe asa-zisa incaltaminte pe care o vinde,se multumeste si cu schimburi.
Vad ca au fost pacalite mai multe fete dar presupun ca sunt si mai multe persoane care si-au luat tzeapa.Ma intreb totusi daca cei pacaliti nu s-au gandit ca e ceva dubios cand au vazut pozele respective?!E clar ca tipa asta nu a facut un efort prea mare si a pus pe hi5 primele poze pe care le-a gasit pe net.Vedeti ca are si un id nou: "cizmesuperpret".Dupa parerea mea e o muritoare de foame de cea mai joasa speta.

4 comentarii:

  1. era sa o patesc si eu cu ea ,cu aproape 5 produse(blugi ,vestuta de blugi , adidasi puma,hanorac si o gentuta) , dar in timp ce-i scriam numele si adresa pe colet nu stiu ce m-a tresarit de i-am scris numele pe Google...si primul site gasit de Google a fost : Diverse pe net , articolul : Un gunoi :)). Urmatoarele site-uri erau asa-zisele Liste negre ale unor fete cu bloguri pe care in mod evident se afla si dansa. Cand am intrebat-o de ce ai facut un articol despre ea mi-a spus asa : am facut schimb cu ea S-A PIERDUT COLETUL MEU PE DRUM , si a facut articol despre mine. cand am vazut articolul m-am suparat si nu i-am mai trimis inapoi coletul ei :)):)):)) . Noroc ca i-am spus ca am pus coletul si ea mi-a zis ca l-a pus pe al ei si a ramas sa asteptam sa vedem :)) se pare ca de data asta s-au pierdut ambele colete..:(

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu inteleg cum se pacalesc fetele astea ca e clar ca buna-ziua ca pozele alea sunt luate de pe net.Sau ar fi trebuit macar sa ceara poze suplimentare ca sa se convinga.Unii sunt atat de fraieri!Parca cer sa fie pacaliti!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am avut si eu ghinionul sa "colaborez" cu Milencovici Sanela si m-a fraudat cu suma de 2400 RON. Umbla sub numele de pinacolada (pinacoladatm@yahoo.com) sau sany (sany_tm@yahoo.com). Mai nou incearca sa-si ascunde urmele si si-a creat un nou cont pe okazii: goldcolada (http://www.okazii.ro/comunitati/okazia-lui/goldcolada.html). Este incredibil cate persoane a inselat Milencovici Sanela. Sper ca oamenii sa citeasca aceste mesaje si sa se fereasca de ea.

    RăspundețiȘtergere
  4. ciao,Numele meu este Mirabela Macovei si eu am colaborat cu milencovici sanela de 2 ori, desi am citit despre ea, am comandat de pe okazii . prima data am cumparat un maiou , mi-a fost mare si a avut bunul simt sa mi-l schimbe, iar a doua oara am cumparat o geanta moschino cu 400 ron, si am fost foarte multumita de produse, am platit in avans, iar coletul a ajuns la timp, tranzactia a fost reusita . Pe okazii are numai calificative pozitive . am intrebat-o de ce s-a scris asa despre ea, si mi-a zis ca acum cativa ani buni a comandat de pe bloguri f multe colete si nu le-a ridicat, eu am apreciat sinceritatea ea . mi se pare o fata serioasa din punctul meu de vedere.

    RăspundețiȘtergere