joi, 14 ianuarie 2010

In calduri






Am gasit acum ceva timp un blog pe net care mi s-a parut...comic!De fapt,pozele de pe blogul respectiv sunt comice!
Blogul se numeste Pofta de Shopping dar in mod sigur acolo e vorba de o alta pofta acolo.
Nu apreciez sunca la vedere!

7 comentarii:

  1. uite, facem asa. eu promit ca refac pozele astea care-s prea "la vedere" cum e cea cu sacoul si cea cu costumasul. nu mai apelez la domnisoara respectiva si le pun pe un umeras, ca se intelege. dar spune-mi tu cum fac poze la bustierele alea, care asa sunt? alea daca le pozez intinse pe covor nu se intelege nimic. astept un sfat profesional. mersi. p.s. asa-i la inceput, dai un pic cu stangu-n dreptu' pana te lamuresti care-i abordarea. eu m-am straduit, gandindu-ma ca intelege lumea mai bine produsul... mi-era mai usor sa le pozez pe umeras.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tu nu apreciezi sunca la vedere, bun, eu nu apreciez Prostia ta, care de fapt in viziunea ta pare desteapta! Esti bomba, fata mea!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cautand hainute, am gasit si eu acest blog si m-am gandit..." ce vrea sa scoata mai bine in evidenta...?" Pana la urma este decizia fiecaruia cum vrea sa-si prezinte....marfa, dar pt unele fete, mai ales ca sunt in majoritate fete ce navigheaza pe aceste bloguri, poate fi deranjant sa vada mai mult decat ar trebui din ....manechine.Ana

    RăspundețiȘtergere
  4. daca nu iti place de ce nu apesi pe x-ul ala mare si rosu din dreapta ecranului si gata. sau tu esti perfecta? probabil...ma inclin :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai poate nu stie ce e ala X din dreapta, ce functie are si nici unde se gaseste, poate ca nici dreapta nu stie unde se afla... Degeaba te chinui s-o sfatuiesti :))

    RăspundețiȘtergere
  6. tu nesimtito prima oara uita-te la tn si mai apoi critica lumea ...esti varza fata mea

    RăspundețiȘtergere