joi, 7 ianuarie 2010

Made in China


Un subiect despre care vroiam sa scriu este despre blogurile care fac comenzi pe diverse site-uri din China.Cu aceasta tema mi-a luat-o inainte blogul Fashion Reviews dar as avea cate ceva de completat.

M-am uitat si eu pe site-ul www.wholesale-dress.net si pozele se copiaza usor pentru a le folosi pe propriul blog sau in alta parte si sunt destul de clare.

Eu am "studiat" site-ul www.dhgate.com si de acolo pot sa va dau mai multe informatii.In primul rand oferta este mult mai variata.Gasesti aproape orice:haine,incaltaminte,accesorii,electronice,cosmetice,etc.Este mai greu cu copiatul pozelor deoarece majoritatea celor care comercializeaza aici au watermark-uri pe poze.Desi te uimeste pretul incredibil de mic al produselor taxa de expedire este mare.Aici iti calculeaza in dreptul fiecarui produs cat te costa expedierea.Chiar gasisem la un moment dat mai multe haine care erau pe un blog ce face astfel de comenzi si era o diferenta destul de mica intre pretul de pe blogul respectiv si pretul de pe acest site(cu tot cu taxa de expediere).Pe site-ul www.wholesale-dress.net un colet spre Romania costa
24.01 USD pentru primele 500 de grame ale coletului dupa care se adauga cate 6,18 USD pentru fiecare 500 grame in plus.Daca greutatea depaseste 10 kg se vor adauga la taxa de expediere 9 USD/kg in plus.Asa ca nu le putem acuza pe aceste fete ca umfla preturile de 7-10 ori.

Pe www.dhgate.com ti se ofera o reducere daca faci comanzi mai mari dar nu stiu cat.Presupun ca in felul acesta iti raman ceva bani in plus daca te ocupi de astfel de comenzi.De asemenea,pe acest site sunt foarte multi care comercializeaza produse asa ca nu are rost sa comanzi o rochie de la unul,o bluza de la altul pentru ca vei primi colete diferite--->taxe de expediere diferite.Cel mai bine este sa gasesti un vanzator care are produse variate si cat mai multe (poti accesa un fel de magazin virtual al fiecarui comerciant) si sa faci o singura comanda.

Sunt si produse in categoria Free shipping dar trebuie sa comanzi o anumita cantitate(destul de mare) sau pur si simplu nu sunt atat de interesante.

Ma indoiesc de calitatea materialelor.Practic sunt doar chinezarii.Stie toata lumea cat de usor imita chinezii orice!A facut cineva comanda de astfel de lucruri?Daca da sa ne spuna si noua cum sunt,daca merita efortul si banii.Un alt lucru care nu ma incanta este chestia aia cu free size,adica o o bluza de exemplu are la bust intre X cm pana la Y cm.

Alte portaluri asemanatoare sunt:www.alibaba.com,www.made-in-china.com,www.ebigchina.com,www.chinasources.com,www.allproducts.com.

Genul acesta de "afacere" se aseamana cu cele de pe Eastbay sau de pe Asos.Daca nu vrei sa-ti bati capul cu detaliile unei asemenea comenzi este comod sa iei legatura cu o cineva care se ocupa in mod constant de acest lucru.

Daca am oferit vreo informatie gresita va rog sa ma corectati si,de asemenea,insist sa-si dea cu parerea si cineva care a facut o comanda de genul acesta sau de pe un astfel de blog.Multumesc!








93 de comentarii:

  1. Buna! Pe mine ma tenetaza de mult s aimi comand, dar am si eu banuiala ta in legatura cu calitatea. Exista un user pe okazii.ro care vinde doar astfel de produse, iar pe acest site agentii implicati in tranzactie isi pot da calificative. Userul respectiv are f multe calificative pozitive de genul rochia e superba, insa am vazut cateva [incat sa imi atraga atentia] de genul calitate f prost, material prost. Modelele sunt foarte frumoase, dar calitatea lor e reflectata de pretul fara transport parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt o mare porcarie eu am comandat si sunt de fff proasta calitate iar marimile sunt mult mai mici ca la noi exp marimea S este buna pt copil de 10 11 ani iar la rochii de gala comanzi dar le dai masurile tale exacte .Si aici e o mare inselatorie pt ca eu am comandat rochii de gala 3 buc si am primit 1 groaznica cu ate plin pe ea trase stramb culori aiurea fata de ce am comandat eu iar 1 pt mine cu 4 nr mai mare si nici materialul nu era ce am cerut eu .Deci va jur ca am aruncat pur si simplu la gunoi si banii si rochiile dupa ce am asteptat 3 luni

      Ștergere
  2. Se pare ca s-a deschis si un magazin online de genul asta

    www.best-fashion.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. st putine..si nu chiar dragute..:D adica, daca nici in poze..!

      Ștergere
  3. Va recomand sa mergeti in Europa.Macar acolo vedeti pe ce dati banii!:))))

    RăspundețiȘtergere
  4. in primul rand vreau sa felicit blogul acesta! postarile sunt de mare actualitate, parca raspund unor intrebari si dileme pe care tocmai mi le puneam!

    chiar zilele astea m-am uitat si eu pe muuulte site-uri de comenzi de felul asta. am observat ca de la noi fffunkylolita. blogspot.com se ocupa de comenzi din acestea si intr-adevar, lucrusoarele arata in poze foarte bine. am gasit si un site original, japonez, nu chinez: en.rakuten.co.jp/ cu mii si mii de pagini de hainute. la prima vedere, da, sunt ieftine, insa taxele de expediere catre EU sunt intr-adevar foarte mari.

    ceea ce tin eu sa precizez este insa decalajul ENORM in ceea ce priveste marimile, de care fiecare cumparatoare ar trebui sa fie instiintata.
    de exemplu; nu riscati sa cumparati incaltaminte decat daca purtati numar de pana la 38. cautati charturi cu corespondenta marime/centimetri!!! un 39 chinezesc poate fi un 36-37 european!!! aveti mare grija.
    in al doilea rand: aveti mare-mare grija cand comandati rochite!!! sunt cele mai dragute, stiu, insa nici aici marimile nu corespund!! si mai ales lungimile!! in pozele de prezentare, modelele au inaltimea de 1,63-1,65. europencelor de inaltime medie rochiile lor pana la genunchi nici nu le acopera fundul! dimensiunile umerilor si bustului de asemenea trebuie luate in consideratie. asiaticele au sani mici si umeri ingusti. cereti si in acest caz dimensiunile in centimetri si masurati-va cu atentie pentru a vedea daca vi se vor potrivi, altfel o sa va para rau si o sa dati vina pe furnizor.
    bafta!!!
    Monica, Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur ca ai deschis acest subiect. Trebuia s-o faca cineva si pe asta. Adevarul e ca site-uri cu pricina nu sunt foarte greu de gasit, eu am dat de wholesale printr-un simplu google search dupa ce am vazut minunatiile de hainute de pe un blog. Evident mi se pareau scumpe cele de pe blog (toate produsele erau peste 100 ron) si am simtit si o "aroma" de profit. Asa ca mi-am zis ca decat sa comand de acolo mai bine comand direct de la sursa (wholesale).
    Site-ul frumos aranjat te intampina cu o multime de oferte: bluze 6$, rochii 9$ chiar si paltonase 15$. Sa nu mai zic de pozele in care hainele arata superb.
    Trebuie sa recunosc ca am cam strambat din nas cand am vazut taxele de shipping, si dupa multe calcule m-am decis cu prietena mea sa ne comandam ce ne place.
    Am cumparat 3 bluze si o rochita, am ales shipping de DHL care cica ajunge in 5 zile maxim (a ajuns dupa 3 saptamani). De platit 85$. Pana aici e ok.
    Transfer prin western: inca vreo 20$.
    Dupa lungi asteptari.. luuungi.. a ajuns si coletul.. in vama la Arad!
    Surpriza... TAXE VAMALE! Care credeti sau nu, erau peste 300 ron, mai scumpe decat valoarea coletului. Dupa 3 zile de certuri cu doamnele de la vama, care vorbeau f flegmatic cum ca "domnisoara, pe mine nu ma intereseaza ce faci tu pă net!" am reusit sa luam legatura cu cineva binevoitor sa ne recalculeze taxa (dupa ce am trimis facurile prin fax si cateva e-mailuri).
    Bluzele nu ne sunt bune, caci desi purtam S suntem cat de cat inalte, iar manecile sunt scurte. Banii care i-am cheltuit in total si nervii acumulati nu se ridica la calitatea produselor :) Acum le-am pus pe blog.. la pret scazut...

    SFATUL MEU: Nu comandati de pe aceste site-uri! Sper sa va fie de folos informatiile pe care vi le-am dat :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Domne, citesc si ma minunez cat de inventivi sunt romanii. Ar scoate bani din orice.....Bravo lor! Dar tocmai din chinezisme???? Eu fug de ele si nu stiu cum sa nu cumpar nici macar din greseala si vad ca blogurile cu produse made in China se inmultesc ca si ciupercile dupa ploaie.....Nu am cuvinte. Probabil merg bine, ca vorba aceea: fara cerere nu exista oferta :)) Dar sincer acum, sunt atatea produse de calitate la vanzare pe site-uri foarte ok, produse chiar romanesti, sunt atatia designeri romani care vand la preturi accesibile, care fac pe comanda, care va pot oferi lucruri unicat, altele decat miile de produse de serie pe care le vedeti la inca 10 fete....Mai bine dati cateva sute de mii in plus si nu mai aruncati banii pe chinezisme care va tin 2-3 spalari. Parerea mea :)

    RăspundețiȘtergere
  7. cred ca din puctul asta de vedere s-ar putea sa ne inselam. e adevarat ca pe piata romaneasca au aparut sub titulatura "made in china" in general lucruri de o calitate indoielnica si ieftine, dar eu cred (si sper) ca asta se datoreaza chiar faptului ca sunt ieftine.
    sa explic: taxele de shiping ale marfurilor care vin de atat de departe sunt in general foarte mari. pentru ca un produs sa ajunga la noi ieftin, ganditi-va cat de ieftin trebuie sa fi fost inainte!!!! cred ca romania importa en-gros marfa chinezeasca de cea mai joasa speta, care valoreaza la poarta fabricilor lor cativa centi articolul.
    sunt inclinata sa cred ca ei fac si marfa mai buna, mai ales cand o fac pt ei sau pentru alte exporturi, mai exigente.
    si sansa de a intra pe filonul acesta de "chinezisme bune" sunt exact saiturile de comenzi internationale care au fost mentionate in acest articol. dar s-ar putea s ama insel....cei ce au comandat poate ne vor da niste impresii.
    eu ce stiu v-am zis: aveti grija la masuri daca va comandati!!!!
    Monica, Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu tot nu m-am lamurit! Pacat ca una din fetele care au astfel de bloguri nu ne lumineaza si pe noi.

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna
    Eu am comandat de pe site-ul respectiv...wholesale si lovelyshoes( tot chinezesc dar de data asta cu pantofi)
    la vama nu am platit absolut nimic in plus...am dat o data 2 lei ca nu l am ridicat in ziua cand mi a venit in posta sa ridic coletul...asta la pantofi.
    In ceea ce priveste calitatea produselor este adevarat...nu sunt foarte calitattive dar sunt ok...eu am avut noroc si imi vin(port s sau xs depinde de model) ce se merita dupa parerea mea sunt gentile,mi am luat o geanta de piele ecologica la 6$ si arata foarte bine,nu are nimic stralucitor nu luceste deci e ok,cu pantofii..mi am luat 2 perechi de pantofi masura 38 la ei la noi 37..imi vin perfect insa acuma astept ptimavara ,vara sa merg cu ei si pe afara sa vad cat de rezistenti sunt:)) ca asa prin casa par stabili:p arata exact ca pe site:) nu fac reclama la nimic si nici nu zic acum luati-va ca se merita ..de incercat marfa merge odata a doua oara sincer nu stiu daca as mai comanda ca sunt destule produse si la noi prin magazine daca cauti...ideea e ca trebuie sa studiezi putin produsul inainte sa il comanzi,ca daca pe site luceste in realitatea o sa luceasca si mai mult sau daca au aplicatii de genul margele si alte chestiute e clar ca o sa pice la prima spalare.
    o seara faina si bafta la shopping:p ca aparent este nevoie:))

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna!
    Eu sunt o fata care are blog si care vinde produse de pe site-uri chinezesti. Cum am ajuns sa fac acest business. Imi cumparam haine de la Zara, Stradivarius, Bershka din mall-uri. La incaltaminte am observat " Made in China". Am mers pe fir si am gasit site-uri "wholesale" care vindeau exact hainele din Zara, Bershka Stradivarius. Mi-au dat si explicatia. Aceste brand-uri cumpara in masa din China si in Spania au doar fabrici de etichetare (adica pun doar etichetele cu brandul lor). Studiez magazinele si comand de pe site-urile chinezesti exact ce am vazut in magazine la preturi de 4-5 ori mai mari. Eu inteleg de ce au preturile acelea la niste haine care valoreaza de 5 ori mai putin ( cheltuile de transport, chirii, etichetare). Insa decat sa platesc un brand prefer sa mi le cumpar direct de pe site-urile chinezesti. Si astfet am dezvoltat si un business, comand de pe site-uri, le pun la vanzare si cu un adaos cu bun simt si ajung la 1/2 pretul din magazin. Parerea mea este ca se merita sa chizitionezi " chinezisme", oricum le achizitionezi "band-uite" si te lasi pacalit. Mai bine esti constient de asta! Important este sa ai bun gust, stil si sa sti ce sa alegi. O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ciao..vroiam sa te intreb daca sti de situ DItrade?
      eu am comandat doua perechi de pantofi (de firma), si cam scumpi... dar acum nu stiu daca va ajunge coletul sau nu. ca am mai citit pe internet de astfel de comenzi si cum se pare nu sunt prea seriosi dar am vrut sa risc.... e ciudat ,ca am vb cu mai multi venditori si de fiecare data schimba preturile. si nu sunt nici o data la fel ca cele afisate... sa fie o teapa? ,si sa nu imi ajunga nimic? HELP PLS

      Ștergere
    2. Buna,cum se numeste blogul tau??

      Ștergere
  11. Cum se numeste blogul tau?

    RăspundețiȘtergere
  12. Cum se numeste blogul tau si cum as putea lua legatura cu tine?La aceeasi concluzie am ajuns si eu, insa pana acum nu m-am incumetat sa fac vreo comanda.As dori sa iau legatura cu tine, in cazul in care ai putea sa-mi mai dai cateva informatii.Merci anticipat

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu dau comenzi periodice pe aceste siteuri din china. Sunt facinata de aceste siteuri, unde sunt foarte multe produse si noi fetele avem de unde sa alegem :) .
    Comenzi fara comision, impartim transportul intre noi fetele de pe alte forum-uri, eu nu platesc vama! Detalii! id: daviela26

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma intereseaza si pe mine imi poti da detali istrate_adri@yahoo.com

      Ștergere
    2. cand vrei sa mai faci comanda, anunta-ma si pe mine deea_vs92@yahoo.com

      Ștergere
  14. cum as putea sa fac comanda pe saitul wholesale dresss

    RăspundețiȘtergere
  15. am produse in stoc pantofi botine wholesale poze originale...detalii u_georgiana@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  16. as vrea si eu cate ceva nu prea multe :D daca vrea cineva sa imi prezinte ce are in stoc sau daca ar putea sa imi daca un calcul ,id ul meu e shayblacky@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  17. buan daniela am eu ceva in stoc u_georgiana daca doresti te astept:) si iti pot calcula si ceea ce doresti:)

    RăspundețiȘtergere
  18. Dupa ce am comandat de pe funkylolita de cateva ori,am decis si eu sa urmaresc firul si am gasit wholesaledress.m-am minunat si inchinat si am decis sa imi comand dupa ce mi-am facut un card visa electron de la ing de debit si am strans cativa banuti.asta era acum 2 ani,ma costase ceva prima comanda,atunci era ems-ul cel mai ieftin,am asteptat 2sapt si au sosit hainele si am fost fermecata,hainele exact ca in poza,inca sunt in stare ft buna.am tot continuat de atunci sa dau comenzi,chiar ma des odata ce a aparut china postmail care e cea mai ieftina si astept cuminte 2-3 sapt.pot sa va zic ca te atunci ca imi cumpar numai de pe site,imi mai iau din magazine blugi (pt ca nu e asa usor sa iti cumperi de pe net jeans) si lucruri la reduceri,in rest numai de aici.e esential sa te masori: bust,talie,solduri,talpa etc. Daca te masori,orice iti vei comanda iti va veni la fix.credeti-ma ;) am colaborat ft bine cu chinezii,rata de succes pt mine este de 99,9 %. Am un palton negru military de ex pe care il pot zilnic,iar lumea crede ca este luat din zara,diferenta: am dat 100 de lei,nu 400. Odata ce am dat de acest site n m-am putut intoarce la magazine,la frustrarea acumulata cautand si proband,m-am adaptat cumparatului de pe net si acum e ft usor.cand aud prietene care erau mai zgarcite,zicand acum ca li se pare ok sa dea 200-300 pe un palton luat din magazinul obor,e de necrezut. Dar pana la urma cumparatul online nu e pt oricine: trebuie sa ai rabdare,asteptari realiste,optimism. Spor si succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna!

      Imi poti spune te rog ce curierat folosesti acum? cat te ajung taxele de livrare?

      Multumesc!

      Ștergere
    2. Scria si sus: china postmail ;) s-a scumpit recent,insa tot e cea mai ieftina solutie.spor la cumparaturi!:D

      Ștergere
    3. tu prin china postmail ai asteptat 2-3sapt si ti-a venit comanda? atat de repede?

      Ștergere
    4. Da,daca nu e sarbatoare,uragan,ninsoare in 2-3 sapt ai pachetul.

      Ștergere
    5. Asa mai offtopic,m-am plimbat prin unirea si peste tot lucruri de pe wholesaledress,la meli melo o geanta mica in forma de bufnita 80 de lei,cercei paun ca cei de la accesorize,diferite inele,ce mai :)) traiasca chinaa

      Ștergere
    6. Buna,ai platit ceva la vama?

      Ștergere
  19. buna pana la urma poate sa-mi spuna si mie cineva daca a comandat de pe DHgate.com si prin ce primit coletul si etc...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca afli..anunta-ma te rog si pe mine laura_shtefyy2yahoo.com

      Merci!

      Ștergere
    2. I-am cumparat mamei o haina de blana si a venit cu EMS.Oricum iti specifica,unii sunt numai cu Ems-ul,altii aleg si DHL-ul.Cititi acolo,toate informatiile sunt la vedere

      Ștergere
    3. imi spui te rog cat te-a costat pt blana vama?

      Ștergere
  20. vreau sa comand de pe acest site.sper sa ma ajute cineva. mordock_cnc2005@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  21. Salut la toata lumea !
    As dori si eu sa ma alatur feteleor care vor sa faca o comanda pe wholesaledress.
    Sa ma anunte cineva pe aceasta adresa de mail sau direct pe id : fluthuras@yahoo.com
    Mersiii :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna Fetelor..de curand am auzit si eu de siteuri-le wholesaledress.si de dhgate..sincer nu le-am incercat dar le-am rasfoit si uimit de preturile care sunt..pe mn ma intereseaza sa-mi comand rochita de mireasa care am vazut-o pe unul din siteu-ri si m-a uimit ca are o valoare de 47.65$ si la noi in romania este 1200 ron...si cu transport si tot nu ajung nici la jumatate din pretul din rom.

    va rog din suflet sa ma ajutati si sa imi spuneti daca pot comanda cu incredere!!

    spor la cumparaturi

    Giorgiana

    RăspundețiȘtergere
  23. cat inseamna marimea S la pantofi ? ca am vazut pe http://global.rakuten.com dar nu stiu cat inseamna . si as vrea sa comanda ceva , stie cineva cum sta treaba ? sau cine da comanda ? eu am comandat de pe wholesale , primul pachet a fost mai micut sa vad cam care-i treaba , a fost ok , a doua oara nu mi-au venit toate produsele dar mi-au ramas banii pt urmatoarea comanda , dar gentile si pantofii sunt cele mai ok .

    RăspundețiȘtergere
  24. I wanted to thank you for this great blog! I really enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you post.

    RăspundețiȘtergere
  25. buna:) face cinva comenzi de pe alibaba.com sau taobao?daca da va rog sa mi spuneti la miky_shadow@yahoo.com . m ar interesa o bandage dress:)

    RăspundețiȘtergere
  26. Buna...si pe mine ma intereseaza mai multe despre alibaba.com su taobao..va rog add la id minniem0wse..va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  27. buna, de pe tidebuy.com a comandat cineva? multumesc

    RăspundețiȘtergere
  28. eu am comandat de pe taobao prin intermediul yoybuy, zilele astea trebuie sa-mi ajunga coletul, e ajuns deja aici in italia dar trebuie sa-mi calculeze taxele.

    RăspundețiȘtergere
  29. berkunjung disini jadi ingat masa2 dulu tentang pelajaran sejarah neh, soalnyakan sekarang udah gak ada lagi pelajaran sejarah,,,

    RăspundețiȘtergere
  30. Mai face cineva comenzi de pe www.wholesale-dress.net ?

    RăspundețiȘtergere
  31. Poate cineva sa ma ajute sa Comand de pe dhgate si ce as putea face sa platesc cat mai putin in vama si taxa de transport??? Vreau cantitati mari pentru un magazin. Gabi

    RăspundețiȘtergere
  32. "Awesome article! I want people to know just how good this information is in your article. It’s interesting, compelling content. Your views are much like my own concerning this subject."

    RăspundețiȘtergere
  33. face cineva comenzi de pe wholesale in perioada asta ? m-ar interesa sa ne asociem :)

    RăspundețiȘtergere
  34. Adevarul cred ca e undeva la mijloc. Trebuie sa stii sa alegi . Eu am luat in vara de pe amazon . com via bogus 2 tricouri un bluzon, doua posete si un portofel toate guess la preturi bune, pe care am dat cam 1400 cu tot cu o taxa de transport si comisioane pt bogus.ro de 37%. Cand le am primit am avut o mare surprizaaaa. Toate etichetate guess in buna regula dar made in china. Nu sunt dezamagita pentru ca sunt de calitat . toate. tricourile au bumbacul fin asa cum sunt la guess posetele sunt ok, nu am ce sa reprosez... am taiat si eu etichetele mici si negre pe care scria made in china. Concluzia e ca trebuie sa stii sa alegi ca sunt si lucruri bune. Ideea e ca nu trebuie sa te repezi la preturi foarte mici. Daca mergeti pe ww.taobaohub.com, varianta engleza a site ului taobao.com chinez veti vedea destule produse de calitate . Se face trimitere la site ul chinez prin link ul principal si acolo gasiti fotografii detaliate, certificate de calitate etc. Cu ajutorul sfantului google puteti traduce si din chineza cat de cat informatiile. Am intalnit produse, de exemplu o haina barbateasca din blanita de oaie unde specificau ca e calitatea a doua. Deci nu ti o bagau pe gat. Frecvent cumpar margele si accesorii pt margelit de pe www.pandahall.com. Au preturi foarte bune si sunt foarte seriosi. Eu lucrez diferite kestiute cu copiii in scoala hobby art si imi convine sa cumpar de acolo decat din romania. Si acolo e la fel. Comanzi margele ieftine de plasti, primesti margele ieftine de plastic. Daca comanzi din sticla de murano, primesti din sticla de murano etc. Pentru ce mi a trebuit mie au fost bune si cele din plastic ca sunt fatoase si ok pt lucrul cu copiii.Pentru mine am luat din cele mai de calitate. In afara de asta, mi au dat si 6 dolari in cont pentru 6 fotografii cu ptoduse facute din margelele de la ei. Foarte foarte serios. DEci cam asa stau lucrurile. Rog frumos pe anonimul care a cumparat o haina de blana sa ne spuna cum a fost calitativ. Am vazut un site romanesc care vinde hainute de blana pe care le am vaut pe taobao.com cu preturi de trei ori mai mari si cu posibilitate de retur. Rezulta ca sunt bune calitativ. Nu? Atunci de ce sa nu iau direct din china? cu 100 de dolari si sa iau de la domnu` respectiv cu 308 dolari?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, as vrea si eu sa comand de pe pandahall, va las adresa mea de mail nefertiti.uniquejewellry@yahoo.com, as vrea sa va intreb cum ati procedat si ce taxe ati platit.

      Ștergere
    2. Buna,
      se poate sa ne dati mai multe detalii despre taxele achitate pe Pandahall.com?As vrea sa fac si eu o comanda si vreau sa-mi fac o idee despre taxe.Multumesc mult!

      Ștergere
  35. IATA UN EXEMPLU
    http://www.taobaohub.com/baobei-18782440941.html

    http://www.e-unic.eu/haine-dama-de-blana-/7067-haina-de-blana-fashion-short-style-neagra.html

    ADEVARUL E DINCOLO DE NOI.... MA GANDESC CA UNII VREA SA MANANCA NUMAI EI!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  36. Buna,referitor la calitatea produselor...sunt chiar de o calitate foarte buna ;) eu am comandat o rochita si am ramas foarte surprins placuta cand am primit-o,materialul este superb,chiar de o calitate mai buna,pot spune,fata de alte haine pe care le gasesti prin mall'uri gen "firma"....
    Daca sunt made in china asta nu inseamna ca sunt si calitate proasta.
    Take care ;)

    RăspundețiȘtergere
  37. Really your post is really very good and I appreciate it. It’s hard to sort the good from the bad sometimes, but I think you’ve nailed it. You write very well which is amazing. I really impressed by your post.

    RăspundețiȘtergere
  38. buna vreau sa imi comand de pe http://www.dhgate.com/ dar nu se poate si la bucata?????numai la set????ms mult

    RăspundețiȘtergere
  39. buna vreau sa imi comand de pe http://www.dhgate.com/ dar nu se poate si la bucata?????numai la set????ms mult

    RăspundețiȘtergere
  40. nu stie nimeni magazine de genul acesta...doar din romania? mie una mi-e frica sa ma incred sa comand, poate raman cu ochii in soare si banii dati. site-uri de acest gen doar comenzi online pt romania fara vama si alte taxe...plsss

    RăspundețiȘtergere
  41. Buna , a comandat cineva de pe www.dhgate.com in ultima perioada caci la unele produse scrie "transportul gratuit" si as vrea sa stiu daca este adevarat . Va rog sa-mi spuneti daca ati platit si alte taxe . Va multumesc ( Raspuns - laura.rusan@yahoo.co.uk )

    RăspundețiȘtergere
  42. buna, si-a comandat cineva rochita de mireasa de pe dhgate? puteti sa-mi spuneti daca a fost ok rochia, sau ati avut unele probleme? as vrea sa-mi i-au rochita de aici, dar nu stiu inca daca sunt ok sau dau teapa. multumesc

    RăspundețiȘtergere
  43. Thanks for sharing such a nice post regards….

    RăspundețiȘtergere
  44. Thanks for sharing your unique point of view on this subject.

    RăspundețiȘtergere
  45. I am happy to find your site. I am a regular visitor of your website, I will share it with my friends. Thanks.

    RăspundețiȘtergere
  46. Thanks for sharing such a nice post regards….

    RăspundețiȘtergere
  47. eu am comandat dupa dhgate cu transport inclus in pretul produsului si e ok

    RăspundețiȘtergere
  48. buna tuturor..vreau si eu sa comand niste produse pentru copii de pe DHgate ne-am strans mai multe mamici..cum se procedeaza care este cea mai ieftina modalitate de plata care sunt taxele..sunt de caliatet produsele..merci anticipat

    RăspundețiȘtergere
  49. Interesanta dezbaterea voastra!
    Eu mi-am comandat acum doi ani de pe dhgate.com o rochie de ocazie. Urma sa fiu nasa si la noi in tara tot ce mi-a placut depasea cu mult ceea ce eu numesc un pret de bun simt care sa te satisfaca ca raport calitate-pret.
    Asa ca ... am riscat. Ma declar extrem de multumita de felul in care au decurs lucrurile. Rochia a fost superba, admirata de toata lumea, a ajuns in timpul promis (desi am cerut un timp mult mai scurt decat cel estimat pe site)... ce sa mai, am fost 100% multumita!
    Acum as vrea sa comand pt mine si prietenele mele, insa nu m-am lamurit in legatura cu costurile vamale... Nu imi amintesc daca acum doi ani am platit taxe vamale, dar cu certitudine am platit TVA=ul.
    Si nu pricep cum de unii dintre voi spun ca au platit taxe vamale si altii nu! Doamne, in ce tara traim?!
    Stie careva sa ma lamureasca in legatura cu aceste taxe???

    RăspundețiȘtergere
  50. Thanks a lot for sharing this with all people you actually understand what
    you are talking about! Bookmarked. Kindly additionally visit my website =).
    We may have a link change agreement between us

    Also visit my web blog; calculate waist to height ratio

    RăspundețiȘtergere
  51. Wow! This blog loоκs exactly liκe my οld
    οne! It's on a completely different subject but it has pretty much the same layout and design. Great choice of colors!

    Here is my web-site; Apartments in phoenix arizona

    RăspundețiȘtergere
  52. pe taobaohub.com produsul specificat de un anonim si anume o haina de blana http://www.taobaohub.com/baobei-18782440941.html pretul total ajunge la 293.76 USD. De ce ? pentru ca acea persoana a uitat sa calculeze si transportul apoi TVA-ul si taxa vamala de 12% .

    Poate asta e motivul pentru care se renteaza sa cumperi de pe un site romanesc - pretul tot pe acolo ajunge si nu mai ai tu grija comenzii, a actelor, a achitarii taxelor etc. Responsabilitatea e a lor, tu platesti si astepti coletul.

    Pe e-unic.eu e 308 USD acelasi produs, diferenta e de 10 dolari. Calculeaza si vei vedea, pe taobaohub pretul produsului e 124$, 92$ transport si restul taxele vamale si tva-ul.

    RăspundețiȘtergere
  53. Alibaba... uitati-va pe forumuti si vedeti cate tepe se trag pe situl ala ( Alibaba si cei 40 de hoti) nu va spune nimic ??? Ma intereseaza parerea persoanelor care au comandat pe situri chinezesti si au primit marfa comandata si mai ales valoarea comenzilor.

    RăspundețiȘtergere
  54. eu am cumparat de pe dealextreme.com , a venit in timp 28 zile .

    RăspundețiȘtergere
  55. Afacere de succes ! - Import produse din China
    CPI Mall - partenerul ideal pentru dezvoltarea afacerii tale !

    Garantam importul de produse din China fara risc !!!

    Toate coletele sau containerele vor fi insotite de un certificat de garantie !

    Alege cu grija unul dintre milioanele de produse disponibile pe site-ul www.taobao.com si el poate deveni un brand in Romania.
    Ai sansa de a deveni importator unic al produsului ales de tine !

    Percepem un comision fix de 5% din valoarea importului pentru obtinerea celui mai bun pret, verificarea statusului comenzii, verificarea calitatii produselor importate, alcatuirea documentatiei de export.

    IMPORT DE PRODUSE DIN CHINA LA PRET DE FABRICA !!!

    Detalii: pretmagazinonline@yahoo.com

    Site: http://comenzi-pe-internet.ro

    RăspundețiȘtergere
  56. Buna!. Am comandat si eu de pe wholesale-dress cateva produse, mai exact 6 la numar. In total valoare lor a fost 103 $ . Transportul 63$. Inn total 166$. Astazi primesc telefon ca a ajuns coletul in Otopeni la vama si mai trebuie sa platesc vamuire 125 lei + o eventuala alta taxa daca nu corespunde valoare declarata de ei cu valoare pe care eu am p latit-o pentru produse. Am mai comandat de pe dealextreme dar nu am platit absolut nimic vama.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si se pare ca mai trebuie sa platesc si tva- 24%. coletul a fost preluat de GLS. Stie cineva de ce trebuie sa se achite aceasta taxa de 125 lei ? Pentru ca am tot citit si in mod normal coletul trebuia sa ajunga direct acasa fara alte costuri.

      Ștergere
  57. CPI Mall Romania - Comenzi-pe-internet - Produse din China la pret de producator !

    reclama import

    Garantam importul de produse din China fara risc !!!

    Toate coletele sau containerele vor fi insotite de un certificat de garantie !

    Alege cu grija unul dintre milioanele de produse disponibile pe site-ul www.taobao.com .
    Ai sansa de a deveni importator unic al produsului ales de tine !

    Pentru obtinerea celui mai bun pret, verificarea statusului comenzii, verificarea calitatii produselor importate, alcatuirea documentatiei de export, percepem cel mai mic comision de pe piata (detalii).

    IMPORT DE PRODUSE DIN CHINA LA PRET DE FABRICA !!!

    Detalii pe www.comenzi-pe-internet.ro

    RăspundețiȘtergere
  58. Buna ! Vreau sa imi cumpar in cantitate mai mare de pe acest site. si ma gandeam daca dau o comanda mai mica sap asta si sap viitoare alta comanda tot asa mai mica pt a nu plati la vama crezi ca este o problema ?

    RăspundețiȘtergere
  59. de pe dhgates a comandat cineva?se plateste tva si taxe vamale?

    RăspundețiȘtergere
  60. Dacă cineva dintre voi este interesat să cumpere marfă direct din China, o cantitate suficientă încât să umple cel puțin un container 20GP vă rog sa ma contactați pe Skype: asiamediator.hk sau WhatsApp: +393409613234. Asigur negociere directă cu producătorul, gestionez plata, efectuez control de calitate și organizez transportul. Locuiesc în China. Skype:asiamediator.hk
    WhatsApp: +393409613234 (Florin).

    RăspundețiȘtergere
  61. Pe dhgate.com se poate plati cu Visa Electron?
    Voi cum ati platit?

    RăspundețiȘtergere
  62. super tare gentile http://genti-si-accesorii.ro/

    RăspundețiȘtergere
  63. Buna ziua, eu va recomand sa va deschideti o afacere profitabila in Romania importand marfa din China. Pentru acest lucru aveti nevoie de ajutor pentru a se ocupa de aceste servicii import China. Vom colabora pe incredere si va tinem la curent cu toti pasii acestui proces. Pentru mai multe detalii ne gasiti pe http://www.bizz2china.ro/.

    RăspundețiȘtergere
  64. AFACERI IMPORTURI UTILAJE SI MARFA CHINA

    contact:
    office@china2.ro
    +40 741 967 286
    +40 730 159 186
    www.china2.ro
    Facebook: IMPORTURI CHINA

    1.Necogiem pentru Dvs cele mai competitive preturi din China.
    2.Lucram direct cu producatorii cei mai propice cererilor Dvs .
    3. Noi va oferim preturi minime directe si corecte ale producatorilor chinezi .
    Cristalex Distribution
    http://www.china2.ro/

    RăspundețiȘtergere
  65. Buna! As dorii sa fac o comanda de pe "Wholesale". Mi se alatura cineva?sau e cineva care se ocupa cu asa ceva periodic?

    RăspundețiȘtergere
  66. Foarte bun site-ul nu stiam de acesta ;)

    RăspundețiȘtergere
  67. A dat cineva comanda de pe gobuu.com ,vreau sa știu dacă sunt de încredere?

    RăspundețiȘtergere
  68. Bine v-am gasit!Eu sunt incantata de bijuteriile de acolo,dar cu hainele inca nu stiu cum este ca pe unul din noile site-uri voind sa cumpar niste rochite am vazut niste masuratori inexplicabile pentru mine unde talia era aproape cat bustul sau mai mare...Nu-mi pot explica cum trebuie sa arate o femeie pentru acele rochite...

    RăspundețiȘtergere
  69. Buna seara...Va rog sa ma ajutati cu informatii pt cumpararea a doua rochii de pe DHGATE...Ma refer la tot ce tine de comanda,plata si care este suma max.pt care nu se percep taxe vamale..Va multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  70. Buna seara...Va rog sa ma ajutati cu informatii pt cumpararea a doua rochii de pe DHGATE...Ma refer la tot ce tine de comanda,plata si care este suma max.pt care nu se percep taxe vamale..Va multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  71. Am facut o comanda la o rochie am platit si nu am mai primit nimic amramas fara 134 euro si fara rochie au trecut 3 luni si nimeni nu stie nimic a ajuns in Lisabona apoi a trimis o in China la producator firma unde am dat comanda este TB dress

    RăspundețiȘtergere