joi, 23 septembrie 2010

Cel mai tare blog de haine si accesorii

Blogul "Cele mai tari haine si accesorii" mi se pare ca e cel mai frumos blog peste care am dat in ultimul timp (din categoria blogurilor care vand haine). Fetele au o mica afacere foarte bine gandita si se vede ca isi dau interesul. Pozele postate in ultimul timp mi se par minunate! Initial am crezut ca am dat peste un blog strain care se ocupa de vintage. Hainele sunt interesante si sunt prezentate extrem de bine. Fiecare postare cuprinde suficiente detalii despre dimensiuni si despre starea hainelor iar fotografiile sunt excelente (incepand cu "modelul" si pana la locatiile alese).

Ca o paranteza funny... am salvat acum cateva zile o poza care mi s-a parut la fel de tare si m-a facut sa rad. Intre timp am vazut ca poza a fost editata si bunicul nu mai apare pe blog...

Toate ca toate... inca o data va spun ca blogul este cel mai tare si le transmit fetelor care se ocupa de el "Felicitari"! Sa speram ca vor fi un exemplu si pentru alte bloguri.

marți, 14 septembrie 2010

Nu va invatati minte...Seamana,nu?! Doar pretul difera !

http://heartzerozero.blogspot.com vs www.miniprix.ro

Din descrierea blogului aflam ca "Luni de zile, am intrat pe zeci de astfel de blog-uri si am "strans" mult mai multe produse decat pot incapea in sifonierul meu, de aceea am decis sa imi fac acest blog si sa dau o parte din hainutele si accesoriile mai vechi pe care nu le-am purtat (aproape) niciodata, din diverse motive." Eu zic ca intrand pe zeci de astfel de blog-uri s-a decis sa-si incerce norocul cu hainele care nu-i plac si zac degeaba in sifonier. In mod sigur se gasesc cateva fraiere care sa cumpere cu preturile umflate de dansa.

luni, 13 septembrie 2010

Buna

In urmatoarele zile vreau sa-mi trimiteti pe mail cele mai urate poze de pe bloguri. Va rog ca mail-ul sa contina link-ul catre poza respectiva si blogul de pe care este luata. ;))

P.S. I'll be back..soon